TOUKOKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ: PITSIUNELMA KESÄHELTEILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

yas yasholiyas yasholi mekko


MEKKO | Y.A.S (SECOND HAND)
KORVAKORUT | POOLA KATARYNA   KENGÄT | PALMROTH (*SAATU)


yas yasholi blue

Herttaista huomenta ja ennen kaikkea – lempeää kesäkuuta! Kevät on taputeltu ja tänään otetaan virallisia ensiaskeleita kohti kesää. Kuinka kutittelevan ihana ajatus; eilen saimme jo esimakua tulevasta (?) kesän lämmöstä ja upea keli helli niin, että päätin pukeutua sen kunniaksi vaatekaappini tuoreimpaan secondhand-löytöön. Koska tänä vuonna juhlat ovat vähissä, on jo pelkästään kaunis päivä aivan erinomainen syy pukeutua juhlamekkoon.

Ja varsinkin silloin, kun mekko on sellainen, jota on ihastellut verkkokaupassa useampaankin otteeseen, mutta löytääkin sen lopulta kirpputorisovelluksesta erinomaisella hintalapulla varustettuna.

T O U K O K U U N    P A R A S    S E C O N D H A N D – L Ö Y T Ö

Mikä: Y.A.S-merkin upea, vaaleansininen Yasholi-pitsimekko.
Mistä: Zadaa-sovelluksesta, tanskalaiselta myyjältä.
Plussat: Mekko oli hintaansa (~20 euroa) nähden erinomaisessa kunnossa. Samaista mekkoa myydään nimittäin tälläkin hetkellä Y.A.S’in verkkokaupassa miltei 70 euron hintaan. Väri on kauniin kuulaan sininen, ja mekossa on onneksi vuori.
Miinukset: Mekko jää omaan makuuni hieman liian lyhyeksi. Eilenkin piilotin shortsit sen alle tuulenpuuskien varalle. Edessä on pienen pieni purkauma, joka on tosin täysin korjattavissa.

yas lace dress

Kevään aikana olen saanut suurta urakkaa vihdoin purettua, kun vaatekaapistani on lähtenyt eteenpäin valtavasti vaatteita, joiden en ole pitkiin aikoihin kokenut enää omaan tyyliini istuviksi. Vanhat aarteeni ovat löytäneet uusia koteja ja etenkin Zadaa on toiminut tässä oivana apuvälineenä. Samalla olen tehnyt muutamia hankintoja, jotka tulevat olemaan osa vaatekaappiani pitkään; mekkoja, jotka soveltuvat niin juhlaan, arkeen kuin vaikkapa toimistoonkin, tuotteita, jotka ovat hurmanneet monikäyttöisyydellään. Secondhand-tarjonta on Suomessa aivan loistava!

Yksi kesähankinta on kuitenkin tehtävä. Uimapuvun tai bikinit aion ostaa Halla X Hallalta. Uusi mallisto on mieletön ja nyt odotan, että verkkokauppaan tulisi lisää kokoja, jotta pääsisin ostoksille. Mitään kiirettähän tässä ei ole, mitä pidemmälle uimapuvun ostaminen venyy, sitä myöhempänä ajankohtana minun täytyy kastaa talviturkki. ;)

Ihanaa kesäpäivää!


Posted in muoti and tagged by NOORA.