NÄMÄ TUOTTEET VALITSISIN NYT VALMISTUJAISMEIKKIINI ( + VOITA NE ITSELLESI!)

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Osa postauksessa esitellyistä tuotteista saatu pr-lahjana.

physicians formula suomi

Heti näin postauksen alkajaisiksi, kerrottakoon, että Instagramini (@nooranappila) puolella on arvonta, josta yksi onnekas kevään juhlija voittaa itselleen tässä postauksessa näkyvät ja esitellyt kosmetiikkatuotteet Coruun korvakorujen kera. Vaikka valmistujaisia juhlitaankin tänä vuonna niin kovin eri tavalla kuin mitä olemme normaalisti tottuneet, toivon tämän pienen yllätyksen ilahduttavan yhden juhlijan iloista päivää ja hienoa saavutusta. Käykäähän siis instan puolella jos ihastutte tuotteisiin yhtä lujaa kuin minäkin!

Näihin tuotteisiin minä luottaisin valmistujaismeikissäni, jos sellaisia juhlisin. Omista yo-juhlistanihan alkaa olla jo miltei 15 vuotta, joten ei niistä sen enempää.. ;)

physicians formula suomi

Huulet: Ra-kas-tuin palavasti Physicians Formulan The Healthy Lip Velvet Liquid-huulipunaan kuvatessamme tätä naistenpäivän postausta yhdessä sisareni kanssa. Samettisen pehmeä puna tekee huulista puolimattaiset, se kestää huulilla erinomaisesti, eikä kuivuta niitä. Sävymaailma on kaunis ja punan tasainen levittäminen rajauksia myötäillen onnistuu helposti ihanalla applikaattorilla.

Silmät: Heippa vaan panda-look, toteaa essencen uutuusripsari jo nimensäkin puolesta. Tämä ripsiväri ei sotke, paakkuunnu tai varise ja näin valokuvaajan roolissa tälle ripsarille ropisee pisteitä. Tiedättehän, kun kuvaa kameralla etsimen läpi, ripsiväri sotkeentuu ja tuhraantuu alta aikayksikön. Tätä ripsiväriä käytettäessä sitä ongelmaa ei ole, joten luotan sen kestävän myös juhlapäivän onnenkyyneleet. Rajauksia varten otetaankin sitten käyttöön Physicians Formulan kolmen rajauskynän setti – sieltä taatusti löytyy täydellinen sävy! Näillä kynillä rajaaminen on helppoa, jälki tasaista ja halutessaan myös rajauksen häivyttäminen onnistuu helposti. Luomiväreissä luottaisin Physicians Formulan, blogissani jo useampaan kertaan hehkuttamaani, Tropical Days-palettiin. Kauniita mattasävyjä, mukana kuitenkin myös juuri tarvittava ripaus hehkua ja säihkettä.

physicians formula city market

Pohjameikki: Koska on mahdoton tehtävä osata valita arvonnan voittajalle juuri sitä oikean sävyistä meikkivoidetta ja aurinkopuuteria, päätin tällä kertaa sujauttaa arvontapakettiin oman poskipunasuosikkini, Physicians Formulan Butter Blushin. Tämä tuote tuo poskille kauniin punan, se on helppo levittää ja kuten kaikki muutkin testaamani PF:n tuotteet, sen kestävyyteen voi luottaa.

Kynnet: Arganöljyä sisältävä essencen Repair Nail Oil auttaa ehostamaan kynnet kuntoon juhlapäivää varten. essencen kynsilakkavalikoiman valtavan kattavasta sävyvalikoimasta jokainen löytää taatusti juhla-asuunsa sopivan lakan, mutta tällä kertaa päätin juhlistaa kevätjuhlafiiliksissä heräilevää luontoa, sujauttamalla pakettiin mukaan kauniisti hohtavan, vaaleanvihreän lakan. Nämä lakat kestävät kynsillä, mutta ne on myös helppo tarvittaessa poistaa.

Ja vielä pisteenä i:n päälle, juhlalook viimeistellään Coruun ilmaakin kevyemmillä silikonisilla höyhenkorvakoruilla. Mustat korvakorut sopivat kauniisti valkolakin rinnalle ja kokemuksesta tiedän, että nämä ilmavankevyet korvakorut jäävät upeaksi muistoksi ihanasta päivästä ja varmasti ahkeraan käyttöön. Suomidesignia parhaimmillaan!

Haluan jo etukäteen toivottaa lämpimästi onnea kevään sankareille. Kevät on varmasti ollut raskas ja niin kovin erilainen kuin mitä etukäteen olitte ajatelleet, mutta saavutuksia kannattaa aina juhlia – edes sitten kotona omassa perhepiirissä. Onnea!

 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.