ETÄHALAUKSIA JA KOTIMAISTA DESIGNIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

YHTEISTYÖSSÄ DESIGNKAVERIT & YO ZEN/ *Mekko saatu.

yozen halaus

Heti postauksen alkajaisiksi — täältä tulee virtuaalihali!

Elämme aikoja, jolloin etähaleja tarvitsee enemmän kuin pitkiin aikoihin, ja pukiessani eilen päälleni suomalaisen lifestyle-brändin YO ZEN’in Hug Collectionin Halaus-paitamekon, tämä karmea kevät muuttui edes hetkellisesti lempeämmäksi. Ainakin vaaleanpunaisemmaksi. Mekon printti ei voisi olla mielestäni ajankohtaisempi. Kädet kurkottelevat toisiaan kohden muistutellen samalla, että myös itseään kohtaan tulisi olla lempeämpi. Anna itsellesi hali ja iloitse elämästä aina, kun siihen on mahdollisuus. Ollaan tyytyväisiä ja otetaan haasteita vastaan itseämme tsempaten. Tällä mekolla on kaunis sanoma, enkä ihmettele lainkaan, että jokin aika sitten se nähtiin myös pääministerimme Sanna Marinin yllä.

Viikonloppu häämöttelee jo nurkan takana, ja tuleva viikonloppu tulee olemaan meille suomalaisen designin ystäville erityinen. Designkaverit, vanha tuttu yhteistyökumppanini, järjestää yhdessä lukuisten eri brändien kanssa Iloisen Designviikonlopun 14.-17.5.2020. Tapahtuma järjestetään verkossa, pääosin Designkavereiden Instagramissa (@designkaverit) ja tapahtuman aikana pääset seuraamaan niin livelähetyksiä kuin bongailemaan kotimaisen designin tarjouksia ja arvontoja sosiaalisessa mediassa. Pitkä viikonloppu kotimaisen designin ja lempparibrändieni kera kotisohvalla kuulostaa enemmän kuin hyvältä!

Käyhän kurkkaamassa mitkä kaikki upeat brändit ovat mukana tapahtumassa sen Facebook-sivuilta ja nyt jos koskaan on aika laittaa @designkaverit instassa seurantaan. YO ZEN on myös tapahtumassa mukana ja sivuilta jo bongailinkin, että Halaus-kuosisen vaatteen tilaajat saavat tapahtuman aikana valita tilauksensa matkaan vapaavalintaiset korvakorut (kirjoita kassalla korutoive kommenttikenttään). Tapahtuma on kuin minulle tehty, mukana on suosikkimerkkejä Aarrelabelista Mamakoruun ja voittekin olla varmoja, että viikonloppu kuluu Designkavereiden instaa seuraillen. Shoppailuhan tapahtuu siis merkkien omissa verkkokaupoissa tapahtuman aikana, mutta sen pääkanavana toimii Designkavereiden insta.

designkaverityozen halaus

Näytän näissä kuvissa mielestäni erityisen onnelliselta, ja olen melko varma siitä, että hymyistäni saan kiittää tuota vaaleanpunaista mekkounelmaa. Olen monesti puhunut siitä, kuinka haluan vaatekaappiini enää sellaisia vaatteita, jotka ovat monikäyttöisiä ja tämä jos mikä on juuri sitä. Halaus-mekon voi pukea osaksi toimistolookia, sillä voi suunnata kesäiselle piknikille laiturinnokkaan, käyttää vyön kanssa tai ilman, jättää napit auki ja pukea se ikään kuin takiksi. Tai sitten, kun juhliminen ystävien kanssa on taas sallittua, Halaus yllään voi suunnata luomaan uusia muistoja ystävien kera.

Etähalauksia päivääsi. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.