ARKIKUVA 19/52

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Milloin kuva on otettu? Keväinen kuva on otettu lauantaina 9. toukokuuta ennen puolta päivää. Kun tämän kaksikon kanssa on liikenteessä ei kelloa tule katseltua kovin tarkasti. Fiilis vie mukanaan!

Missä kuva on otettu? Kerrostalon takapihalla. Samaisessa talossa asuu rakas muorini.

Mitä kuva esittää? Olimme aamupäiväulkoilulla siskoni ja siskontyttöni kanssa, kun päätimme mennä tervehtimään isoäitiämme. Vallitsevan tilanteen vuoksi kuulumiset vaihdettiin tietysti parvekkeelle huudellen, mutta siskoni sai loistavan idean piirtää omallemme sekä tietysti kaikille muillekin talon asukkaille äitienpäiväkortti hiekkaan. Vaikka eräs pikkumimmi yrittikin kovasti sabotoida piirustustamme, lopputuloksena oli suurin ikinä tekemäni mummunpäiväkortti. Kovin sydämellinen sellainen.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kulunut sunnuntai taisi olla äitienpäivistä ensimmäinen, jolloin en käynyt halaamassa mummuani. Se tuntui niin kovin oudolta, mutta onneksi maailmassa on monia muitakin tapoja osoittaa rakkautta läheisille kuin halaaminen. Meillä oli ihana leikkihetki hiekkalaatikolla ja kuinka mukaavaa olikaan pitkästä aikaa edes nähdä muoria vaikkakin välimatkan päästä. Kuinkahan lämpimiltä ne halit oikein sitten tuntuvatkaan, kun vihdoin voidaan turvallisesti nähdä toisiamme?


Posted in Yleinen and tagged , by NOORA.