NYT UNBOXATAAN ISADORAN KESÄPAKETTI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// POSTAUKSESSA ESITELLYT TUOTTEET SAATU PR-LAHJANA.

Tammikuussa istahdin Isadoran meikkitaiteilijan penkkiin ja imin samalla mieleeni oppeja Isadoran tuotteista. Brändi oli toki jo tuolloin minulle tuttu entuudestaan, mutta ammattilaisen opissa näin käytännössä kuinka tuotteita tulisi käyttää – tykästyin Isadoraan tuolloin niin paljon, että tuotteista suuri osa jäi päivittäiseen käyttööni! Juuri siksi olinkin niin innoissani, kun postiin saapui kesäinen lähetys samaiselta merkiltä. Halusin unboxata tämän herkkulaatikon teidän kanssanne; tältä näyttää Isadoran kesä.

Siinä missä kelit lämpiävät ja saamme päiviin lisää valoa, samalla alan itse vähentää huomattavasti kosmetiikan käyttöä. Suosin kesäisin freshejä ja luonnollisia lookeja ja pyrin toteuttamaan lookit mahdollisimman kevyillä tuotteilla. Bronzing Collection-kesämeikki koostuu juurikin tällaisista elementeistä. Kun bongasin laatikosta Magic Powder-luomivärikynät, olin melko varma siitä, että tämän boksin suosikkituote oli löytynyt. Nämä puuvartiset, runsaspigmenttiset ja helmiäishohtoiset luomivärikynät ovat täyttä timanttia. Luomiväri levittyy pehmeästi luomelle, ja se on helppo häivyttää sormin. Kausituotteella on kolme eri sävyä, joita voi yhdistelläkin, ja tuoteselostus lupailee pitkäkestoista lopputulosta. Ihastunkohan näihin yhtä lujaa kuin Active All Day Wear-nestemäisiin luomiväreihin? 

Silkinpehmeä aurinkopuuteri toi myös hymyn huulille, edellinen aurinkopuuterini loppui nimittäin juuri kuluneelle viikolla, joten tämä kausituote tuli tarpeeseen. Isadoran legendaariset aurinkopuuterit ovat kuuluneet monien ystävieni luottotuotteisiin parhaimmillaan jo useampia vuosia, joten odotan tuotteen testiin ottamista innolla. Postausta kirjoitellessani sipaisin kynsilleni myös Isadoran Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler-lakkaa, joka jo ensimmäisellä testikerralla vakuutti ja lujaa, nimensä veroisesti. Luovuin geelilakkauksista jokin aika sitten ja olen kasvatellut rauhassa omia kynsiäni. Tästä lakasta saan taatusti kaivattua kasvuboostia lohkeileville kynsilleni.

Huomenna huulille pääsee sen sijaan Glossy Lip Treatin kosteuttava huulikiilto TÄY-DEL-LI-SES-SÄ nudensävyssä äitienpäivän kunniaksi — palataan myöhemmin näihin testituloksiin! Kiitos Isadora paketista, kesänne näyttää juuri niin ihanalta kuin kuvitella saattaa.

Ps. Pienen yllärin muodossa haluan hemmotella näillä uutukaisilla myös teitä Instagramini puolella – laitahan siis @nooranappila seurantaan.. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.