ARKIKUVA 17/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu torstaina 23. huhtikuuta iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Olohuoneemme sohvalla, jonka päätyyn paistaa maailman kaunein ilta-aurinko.

Mitä kuva esittää? Etätyöläiset Matti ja Noorahan ne siinä, Noora on asustanut päivän lookiaan itkusilmäpusseilla ja päänsäryllä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin äärimmäisen onnellinen siitä, että olin saanut toimistopäiväni vihdoin pakettiin. Edeltävä yö oli kulunut nimittäin valvoessa ja itkeskellessä, kun oli tullut aika sanoa hyvästit rakkaalle koiravanhukselle, vanhempieni 14-vuotiaalle Eetu-papparaiselle. Eetun tuli aika lähteä ja vanhan koiran hyvästeleminen tuntui oikealta ratkaisulta, mutta ei epäilystäkään siitä, etteikö ystävän menettäminen särkisi sydäntä tuhansiksi palasiksi. Ajatella, että olin vasta 18-vuotias, kun Eetu muutti meille! Silmäpussit olivat aivan omaa luokkaansa tuona päivänä, onneksi etätyökaverina oli tuo takanani tsemppaava tyyppi.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.