ARKIKUVA 12/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu raskaan ja rankan viikon perjantaina 20.3.2020 iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Missä muuallakaan kuin kotona? Viime aikoina ei ole ollut tarvetta raahata kameraa paikasta toiseen, kun allekirjoittanut on itsekin pysynyt kiltisti neljän seinän sisällä ihmiskontakteja vältellen.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on kotimme sydän, tuo valtava ruokapöytä olohuoneemme toisessa nurkassa. Vaikka kuvittelinkin kynttiläkauden olleen jo historiaa, perjantaina tuntui siltä, että joulusta jääneitä kynttilöitä voisi omaksi ilokseen poltella. Koska kotoilla kerta täytyy, miksi kotioleilusta ei tekisi mahdollisimman viihtyisää. Juuri siksi tuntui tärkeältä ostaa myös läheisestä kukkakaupasta tarjouskimpullinen kukkia pöydälle. Tiesittekö, että moni pienempi kukkakauppa toimittaa nyt jopa kotiovelle kukkalähetyksiä?

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olo oli nuutunut ja väsynyt, huolestunut ja ahdistunut, pelokaskin tietysti. Takana oli historiallinen viikko ja jo pelkästään  kännykän uutisappeja tuli päivitettyä liian monta kertaa päivän aikana. Perjantai-illan päätin kuitenkin rauhoittaa somettomuudelle ja hyvälle fiilikselle. Kaivoin esiin jämälankoja ja neuloin. En mitään järkevää, kunhan vaan neuloin. Ja se jos mikä teki hyvää.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.