HELMIKUUN HETKET HELMINAUHASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


PIPO SIDOSTE /*saatu  TAKKI JOUTSEN   FARKUT MONKI   HANSKAT KIVAT /*saatu  KENGÄT TIMBERLAND


Tänä vuonna vietetään poikkeuksellisen pitkää helmikuuta, mutta ajattelin, että on sopivaa jo näin karkauspäivän aattona koota yhteen helmikuun hetkien topviitonen; ne hetket, jolloin sydän heitteli onnesta kärrynpyöriä tai elämä muuten vain hymyili tavallista leveämmin. Alla luetellut hetket olivat kukin omalla tavallaan ainutlaatuisia, eikä niitä edes kannata yrittää laittaa tärkeysjärjestykseen. Juuri nämä jutut tekivät helmikuusta helmikuun.

(1) TALVILOMA Olen viettänyt kuluvan viikon talvilomaa päivätyöstäni, enkä muista koska viimeksi loma olisi tehnyt näin hyvää. En ollut lainkaan joululomalla, joten nyt huomasi olostaan, että on pakko pitää pieni breikki arjen velvollisuuksista, ja paljon lepoa ja urheilua sisältänyt viikkoni onkin tehnyt oikein hyvää. Se on mahdollistanut myös ystävien näkemistä ajan kanssa ja tämä brunssihetki lukeutuukin mukaan helmikuun parhaisiin hetkiin – aina ihana nähdä ystäväperhettä! 

(2) SYKÄHDYTTÄVÄ MUSIKAALI Kuten tiedätte, kulutan ahkerasti teattereiden penkkejä, ja yksi helmikuun hurmaavimmista hetkistä oli katsella lavalla taituroivaa nuorten joukkoa, jotka herättivät innollaan ja osaamisellaan Dingo-musikaalin henkiin. Ehdottomasti alkuvuoden mieleenpainuvin teatterikokemus.

(3) HELMIKUUN VAUVAT Helmikuu oli todellinen vauvantuoksuisilla asioilla kuorrutettu kuukausi. Lähipiiriimme syntyi uusi hurmaava pikkuherra, kun sukumme jälleen kasvoi, sain kuulla iloisia vauvauutisia ja viikonloppu huipentuu pienen siskontyttäreni 1 v.-juhlahumuun. Kuinka nopeasti vuosi onkaan kulunut – käsittämätöntä, että olen ollut täti jo vuoden verran!

(4) ROADTRIP MAALLE Pitkästä aikaa kävimme morjestamassa myös Matin vanhempia ja sukua maalla, kun ajelimme eräänä kauniina helmikuisena viikonloppuna sille suunnalle. Reissu teki hyvää; näimme jopa lunta ja pieni maisemanvaihdos piristää aina, siksi rakastankin roadtripejä. Viikonloppureissuille jää nykyisin vaan aivan liian vähän aikaa.

(5) NE KAIKKI PIENET ARJEN ILOT Alkuvuosi oli omalla kohdallani melkoista pyristelyä, enkä oikein saanut uudesta vuodesta kunnolla koppia. Sairastelu vie aina voimia ja aiheuttaa tällaiselle elohiirelle vaan stressiä. Siksi helmikuussa osasinkin arvostaa taas enemmän aurinkoisia kävelylenkkejä, sohvannurkassa viettämiäni hetkiä kutimen kera sekä rauhallista ja tasaista työarkea.

Helmikuu osasi siis todella näyttää parhaita puoliaan ja vielä sitä on pari päivää jäljelläkin – kiitos helmikuu, olit ok! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.