TESTISSÄ LEGENDAARINEN MEIKINKIINNITYSSUIHKE – TOIMIKO KUIN UNELMA?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Urban Decay tuntuu olevan legendan maineessa niin luomivärejä kuin muitakin brändin tuotteita koskien, enkä ihmettele tuotteiden suosiota lainkaan – en edes osaa haarukoida kuinka monen monta meikkiä olen tehnyt esimerkiksi muutama vuosi sitten joululahjaksi saamallani Heavy Metals-paletilla!

Pigmentit ovat aivan omaa luokkaansa, samoin ennen kaikkea luomivärien pysyvyys luomilla etenkin primerin kanssa käytettynä. Siksi mielenkiintoni heräsi, kun löysin kosmetiikkahyllyiltä huiman aleprosentin kera varustetun Urban Decay All Nighter Makeup Setting Sprayn. Tästä viimeistelysuihkeesta olin kuullut niin ylistäviä arvioita, että se päätyi välittömästi ostoskoriini.

Ensimmäiset fiilikset:
+ tuntuu kasvoilla raikkaalta ja kevyeltä
+ riittoisaa
+ imeytyy nopeasti, ei valu
+ soveltui herkälle iholleni
– hinta (jopa alennuksen jälkeen korkea)

Kuinka tämä legendaarinen purtilo siis selvisi tulikokeestaan? Tein meikin kasvoilleni aamuseitsemältä ja käytin siinä tuotteita, joita normaalistikin valitsen arkimeikkiini. Olin suuntaamassa kuvaamaan blogimateriaalia, joten meikki oli tavallista tummempi ja pohja hitusen peittävämpi kuin arkena. Isadoran huippuhyvää primersuihketta olen käyttänyt nyt jo tovin meikin alla ja siitä on tullut suursuosikkini, samainen tuote oli myös tämän meikin alla perustuksia luomassa. Valmiin meikin päälle suihkin kevysti All nighteria ja suuntasin kohti päivän kiireitä – ja sadepäivää! Pelkäsin jo etukäteen olisiko sateinen kuvauspäivä aivan liian kova tulikoe tuotteelle.

Yllä olevat kuvat on otettu noin kahdeksan ja yksitoista tuntia meikkaamisen jälkeen. Kahdeksan tunnin jälkeen olisin voinut suunnata vaikka suoraan uudestaan kuvauksiin meikkiä korjailematta. Vain otsanjuonteisiin oli kerääntynyt hitusen puuterikertymää, luomiväri, rajaukset ja jopa korostukset ja varjostukset olivat edelleen paikoillaan. Seuraavat kolme tuntia istuinkin sitten koneen ääressä ja kuvanottohetkellä meikki oli ollut kasvoillani peräti 11 tuntia. Suurta eroa en kolme tuntia aiempaa otettuun kuvaan edes huomaa, mitä nyt kiiltoa on tullut kasvoille hieman lisää. Tämäkin ”ongelma” olisi ratkaistu puuteroinnilla. Vakuuttavaa!

Tuote todellakin on siis kehunsa ansainnut ja itse aion säästellä sitä juurikin tällaisia päiviä varten, kun meikin pitää kestää kuvauksia ja haastavia sääolosuhteita niin, että sen korjailemiseen ei päivän aikana juurikaan ole aikaa. Voisin kuvitella sen nimensä mukaisesti soveltuvan myös sellaisiin perjantaipäiviin, kun suuntaat töistä suoraan tanssilattialle! ;) <3

Olisi mielenkiintoista kuulla, mikä meikinkiinnityssuihke on sinulla käytössä? Itse suosittelen lämpimästi myös Isadoran uutta Set & Protect Face Mistiä, jonka hintalappu on UD:n versiota huomattavasti edullisempi, mutta tehoiltaan tuote on myös erittäin kiitettävää tasoa. Ja jos et vielä ole tutustunut viimeistelysuihkeisiin lainkaan, nappaahan nämä molemmat vinkit talteen – tämä laiska meikinkorjailija on näille aivan myyty!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.