ARKIKUVA 7/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lauantaina 15. helmikuuta 2020 puolen päivän jälkeen.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Matin vanhempien luona, kun piipahdimme visiitillä roadtripimme yhteydessä viikonloppuna.

Mitä kuva esittää? No minua ja ihanaa koiraa!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten jo moni tietääkin, olen koiraihminen. Se taas tarkoittaa sitä, että olen aina valmiina rapsuttelemaan karvakorvia. Oman koiran ottaminen ei ole meillä lähitulevaisuudessa ajankohtaista, joten koenkin suurta iloa siitä, että lähipiiristä rapsuteltavia löytyy enemmänkin. Eikö tunnukin uskomattomalta, että Epun kuolemasta tulee maaliskuun alussa kuluneeksi jo kaksi vuotta? Edelleen voin kuvitella Epun pomppaavan sängylle viereeni nukkumaan tai tassujen ropinan lattiaa vasten. Nyt on tullut omakohtaisestikin todistettua se, että nuo karvaiset rakkaat perheenjäsenet todella painavat pysyvän tassunjäljen muistinsopukoihin.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.