VAALEAVERIKÖSTÄ TUMMATUKKAISEKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus, lifestyle

Postauksessa näkyvät essencen tuotteet saatu pr-lahjana.

Kun parisen vuotta sitten sanoin hyvästit pitkille kutreilleni, olin melko varma siitä, että en näkisi niitä enää koskaan. Elämä lyhyempien hiusten kanssa oli huomattavasti helpompaa, kun vanhat hapsut oli karsittu pois ja tilalla oli elämäniloinen ja hyvinvointia säteilevä look. Osuutensa oli toki myös Balmainin timanttisilla tuotteita ja Umpun taidoilla – lähtötilanne oli niin kaamea stressaavan elämäntilanteen ja sairastelukierteen jälkeen, että olin itse menettänyt jo toivoni leijonanharjani suhteen. Hyvästelin pitkät hiukset siis hyvillä mielin ja jatkoin elämääni huomattavasti aiempaa lyhyemmässä lookissa.

Liekö syynä kasvisten ja hedelmien sekä muiden hyvien raaka-aineiden lisääminen ruokavaliooni, mutta hiukseni ovat ottaneet viime kuukausien aikana todellisen kasvupyrähdyksen. Ne myös voivat hyvin! Olen alkanut jälleen viihtyä pitkähiuksisena, mutta eteeni on tullut uusi ongelma; oma hiustenvärini. Olen antanut oman värini kasvaa juuri niin vauhdikkaasti kuin se haluaa, todetakseni jälleen kerran, että oma hiussävyni on melko tylsähkö. Valaistuksesta riippuen se näyttäytyy välillä tummanharmaana, välillä pehmeän ruskeana, toisaalla taas viileän tummanvaaleana. Lettikampaukseen pitkä tumma tyvi sopii, kun se kiemurtelee kimpassa vaalean kanssa.

Ongelmana onkin se, mitä tilanteelle pitäisi tehdä? Kotoisin olo minulla on ehdottomasti vaaleana, enkä usko hermojeni kestävän oman värin kasvattamista. Sekin ottaisi nimittäin aikansa ja lopputulos saattaisi olla ilman sävytystä niin mitäänsanomaton, että hankkiutuisin takaisin vaaleaveriköksi. Rakastan myös yli kaiken pituuksissa tällä hetkellä olevaa kirkasta viileää vaaleaa. Olisiko siis toisin sanoen raidoitus hyvä kompromissi tälle dilemmalle?

Tiedän, että Umpulla on jo pohdintoihini valmis vastaus, kun istahdan hänen penkkiinsä tällä viikolla (ja hyvä niin, hänen käsissään on aina turvallinen olo), mutta haluaisin tiedustella teiltä, kuinka olette kärvistelleet oman värin kasvatusprojektien kanssa näiden hankalien välivaiheiden yli? Tarvitaanko projektissa lopulta muuta kuin pitkää pinnaa?

Psst. Postauksen kuvat on otettu samalla, kun testailin essencen kevätuutuuksia, Bloom Baby Bloom-tuotesarjan aarteita. Luomiväripaletti on sävyjen puolesta vertaansa vailla, enkä ole aiemmin törmännyt yhtä säteilevästi hehkuvaan korostustuotteeseen. Ja hei, tuotteiden mukana saa itselleen ilmaisen pussukan, joka sisältää kukansiemeniä – jep, sööteintä ikinä! Kasvavatkohan siemenet keväällä yhtä vauhdikkaasti kuin leijonanharjani…


Posted in kauneus, lifestyle and tagged by NOORA.