KOTIASUJEN KINGI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kas, sinäkö se taas siinä, sunnuntai-ilta?

Viikonloppu on kiitänyt perjantai-illasta sunnuntai-iltaan tällä kertaa ennätysnopeaa vauhtia, ja ehdin oikeastaan vasta hetki sitten istahtaa ensimmäistä kertaa alas tuijottamaan hetkeksi pää tyhjänä ajatuksista tv:tä. Muistaakseni samalla hetkellä, että illan postaus on vielä naputtelua vailla. Koen kuulumisten vaihtamisen etenkin sunnuntai-iltaisin kanssanne todella tärkeäksi, ikään kuin niputtaisin viikon fiilikset ja postaukset yhteen ja samalla alitajuntaisesti jo suunnittelen tulevan viikon postausaiheita. Tämä onkin yksi bloggaamisen parhaimmista ja huonoimmista puolista, tuntosarvet ovat jatkuvasti pystyssä uusien idiksien varalta ja ideat on toisinaan kirjattava heti luonnoksiin ennen kuin ne unohtuvat. Omaa arkeani ennakointi kuitenkin helpottaa kovasti. Kun blogi päivittyy tiheään tahtiin, on varastossa hyvä olla jutunjuuria ja ideoiden aihioita. Loppuviimeksi olen kuitenkin fiiliksen pohjalta bloggaava; haluan, että blogissa säilyy reaaliaikaisuus ja, että elätte elämäni hetkissä mukana samassa tahdissa kuin minäkin. Nämä kuvat on esimerkiksi otettu tänään, sillä samalla hetkellä, kun päivän velvollisuudet oli hoidettu ja oli ”lupa” vaihtaa kotilookiin. Tämän reaaliaikaisemmaksi ei siis päivänasupostaus voi enää muuttua.

Kotilookista puheen ollen, vihdoin täydellinen hengailuasu on löytynyt. Tämä helmi löytyi Zarasta, vaikka jo heikolla hetkelläni meinasinkin laittaa Kim Kardashianin Skims-mallistosta sellaiset pörröiset kotikuteet tilaukseen (onko joku tilannut sieltä – ovatko hintansa ja tilausrumban arvoisia?). Moni setti, jonka bongasin myytiin yhdessä ja samassa setissä, eli yläosa ja alaosa samassa koossa, mutta vihdoin löysin tämän Zaran oloasun, jossa housut ja paita myytiin erikseen. Näin ollen sain itselleni sopivan setin koottua oikeankokoisena (yläosa M, alaosa S), ja toivon koko sydämeni pohjasta, että materiaali ei ala nyppyyntyä kovassakaan käytössä. Tässä lookissa aion asua koko lopputalven.

Nyt aion kuitenkin kadota hetkeksi oman kodin spa-tuokiosta nauttimaan; puukiuas on lämmin, kotona tuoksuu sauna ja olen säästellyt sunnuntai-iltaa varten ihanaa kasvonaamiota. Kenties lämmittelen vielä sadepäivän kunniaksi jalkojani kuumassa jalkakylvyssä. Tällä reseptillä otetaan onnistunut startti uuteen viikkoon. Voikaa hyvin! <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.