ARKIKUVA 2/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä kuva höyryävästä nakkikeittokattilasta ruokapöydällämme on otettu perjantaina 10. tammikuuta vuonna 2020.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu oman kotimme ruokailutilassa talviaurinkoisena iltapäivänä.

Mitä kuva esittää? Olin tammikuun toisen viikon sairauslomalla. Lääkärin määräyksestä pyrin päivittäin käymään lenkillä kropan liikkeelle laittamiseksi ja tuona aurinkoisena perjantaina sain seurakseni talviseen pakkaspäivään pikkusiskoni tyttärensä kera. Koska pakkasenpurema lenkki ja lämmin keitto kuuluvat yhteen, tein meille vielä ulkoilun jälkeen ruokaa ja sisareni jäi kummityttöni kera pitämään minulle seuraa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Jos sairauslomalla kerta pitää ylipäätään olla, on täydellistä jos sen voi viettää näin hyvässä seurassa. En oikein osaa sairastaa kotona, saati saa aikaani kulumaan yksin, joten arvostin kovasti, että sain viettää olosuhteista huolimatta päivää siskoni kanssa. Nakkikeiton jälkeen keittelimme vielä hyvät kahvit ja otimme kaikki kolme miltei pienet päiväunetkin. Kolotukset ja vaivatkin unohtuivat hetkeksi.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.