ARKIKUVA 1/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN KUVA ON OTETTU? Kuva kuvista on otettu vuoden ensimmäisenä päivänä, uuden vuosikymmenen alkajaisiksi, 1.1.2020 puolenpäivän aikaan.

MISSÄ KUVA ON OTETTU? Sillä samaisella keittiönpöydällä, joka menneen vuoden aikana kokosi yhteen ystäviä kerran jos toisenkin.

MITÄ KUVA ESITTÄÄ? Uuden vuoden perinteisiimme on kuulunut muutaman vuoden ajan perhekuvan ottaminen Polaroid-kamerallani. Uuden vuoden aattona meinasi hiki nousta otsalle, kun en muuton jäljiltä löytänytkään vuoden 2018 ja 2019 kuvia, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Olin fiksusti säilönyt kuvat olohuoneemme näkyvimmälle paikalle, kaappikellon hyllylle. Mutta enpä tajunnut sitten sieltä heti katsoa..

MITÄ MIETIT SILLÄ HETKELLÄ, KUN KUVA ON OTETTU? Kenties tässäkin touhussa oli kohtalon johdatusta mukana, kun päätimme aloittaa perinteemme juuri silloin, kun Eppu vietti viimeistä vuodenvaihdettaan. Ehkä juuri siksi olo oli kuvia katsellessa hieman haikeakin, mutta toisaalta en muista koska viimeksi olisin nähnyt minusta ja Matista yhtä onnellisen hymyileväistä kuvaa kuin tuo tämän vuoden otos. Hyvä me, samalla tiimillä jatketaan hymyssä suin myös uuteen vuoteen.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.