ARKIKUVA 51/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu joulua edeltäneellä viikolla, perjantaina 20. joulukuuta iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Tampereen kiakkopyhätössä, Hakametsän jäähallissa.

Mitä kuva esittää? Lähdimme yhdessä äidin kanssa katsomaan Ilveksen viimeistä lätkämatsia ennen joulutaukoa ja päätimme pukeutua teemaan sopivasti laittaen hieman joulua ylle. Ideahan oli erinomainen, emme vaan pukeutuessamme muistaneet sitä, että Jyväskylästä saapuneen vierasjoukkueen kannustajien värimaailma mukaili samaa teemaa eli punaista, mustaa ja valkoista. Mamilla onneksi oli valtava Ilveksen lippu mukana.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Me Ilves-fanit olemme varmaankin kaikki tällä hetkellä aika fiiliksissä. Syksy on ollut jännittävää seurattavaa ja peleistä on lähdetty kotiin iso virne naamalla. Tämä jatkukoon myös joulutauon jälkeen. Tapaninpäivän peli otetaan nimittäin suunnaksi heti huomenna!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.