SUNNUNTAIAAMUNI PÄHKINÄNKUORESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Joulumukissa höyryää aamun ensimmäinen kupillinen kahvia, kaurapuuron joukossa on valtavia pensasmustikoita ja raastettua inkivääriä. Kuusi hohtaa valoa, samoin televisiossa pauhaavat Youtube-videot. Tällaisia sunnuntaiaamuja rakastan. Ei kiire minnekään, aikaa kirjoittaa reaaliajassa postaukseen kuulumisia ja viivytellä aamupalan ääressä juuri niin pitkään kuin haluaa. Kaikki olisi paremmin kuin hyvin, jos ikkunan takana ripottelisi lunta. Mutta kaikkea ei voi saada, joten tyydyn hymyssä suin vallitsevaan tilanteeseen.

Itsenäisyyspäivä ja pitkä viikonloppu kokonaisuudessaan ovat tulleet tarpeeseen ja olen ottanut niin rennosti kuin mahdollista. Epäilin jo sairastuvani flunssaan, mutta oireet katosivatkin kunnon yöunilla, joten pieni hengähdystauko on tehnyt todella hyvää. Siksi paria kuvauskeikkaa lukuunottamatta meininki on ollut tällä suunnalla äärimmäisen rento. Pari aarretta löysin tosin itselleni Pakkahuoneen Designtorilta ja voitto käytiin nappaamassa kotiin Ilvekselle Hakametsässä, joten sanoisin, että paljon paljon mukavaakin on viikonloppuun mahtunut.


| huppari | SIDOSTE /*saatu   | pipo | ILVES    | huivi |  H&M    | takki | H&M
| farkut | MONKI    | kengät | PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Jouluvalmistelut alkavat olla meillä mallillaan, kun eilen vihdoin koristelin kuusen ja suunnittelin muutamia joululahjahankintoja. Tänä vuonna en edes yritä kerryttää kuusen alle hurjaa pakettikasaa, vaan pyrin siihen, että löydän kullekin läheiselle yhden mieluisan paketin. Olen käynyt läpi myös muun muassa Zadaan valikoimaa ja löytänyt niin täydellisiä second hand-idiksiä paketteihin. Miela Design Roomissahan on muuten vielä ensi viikon torstaihin asti myynnissä minun vanhoja aarteitani, joten sieltä saattaa vielä bongailla tuttuja juttuja bloginkin puolelta. Second hand-lahjathan olemme esimerkiksi Iinan kanssa vaihtaneet jo useana vuonna ja on aivan käsittämätöntä kuinka upeita juttuja käytettynä voikaan löytää. Siksi silmät kannattaakin pitää avoinna esimerkiksi kirppiksillä myös joululahjojen varalta!

Päiväni jatkuu nyt kuitenkin kuvausjuttujen parissa, sillä nappaan pian kamerani matkaan ja lähden kuvaamaan syntymäpäiväsankaria. Sateinen ilma ei oikein houkuta ulkokuvauksiin, mutta veikkaan, että linssini edessä on tänään niin hurmaava pikkuinen, että emme anna säänkään haitata.

Tällaiset kuulumiset tähän aamuun – viettäkäähän ihana ihana sunnuntaipäivä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.