PÄIVÄN PARAS OIVALLUS

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Toisinaan vähemmän on enemmän. Aina ei tarvitse kaivaa esiin reseptikirjoja, vaan on ihan ok kaivaa vain hernekeittopurkin sisältö kattilaan. Toisinaan kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa mitä tulee blogipostauksien sisältöön, ja silloin tällöin on ihan ok skipata suursiivouspäivä ja tehdäkin kotona vain pienen pieni ylläpitosiivous. Vähemmän voi olla enemmän. Ainakin enemmän kuin ei mitään.

Ja toisinaan sitten taas on enemmän kuin ok skipata koreat smoothiebowlit ja surauttaa tehosekoittimessa yhteen vain kaksi ainesosaa herkullisen juoman tekemiseksi. Ja juuri niin minä tein tänään. Uuden lemppariherkkuni valmistaminen ei saa keittiötä hyrskynmyrskyn tai tiskiallasta pursuilemaan astioista.

Kaada smoothiemakeriin haluamasi määrä kaurajuomaa. Lisää joukkoon jäisiä, punaisia viinimarjoja (mitä kirpeämpi marja, sitä parempi lopputulos – minun mielestäni!) ja viimeistele lurauksella juoksevaa hunajaa. Sur, sur, sur, ja juoma on valmis. Marjoiksi soveltuvat erinomaisesti myös muun muassa karviaiset tai kirsikat.

Ai se päivän paras oivallus? Että kauramaito toimii marjojen kanssa herkullisena kombona. Oletko testannut?


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.