ARKIKUVA 48/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Sunnuntai-iltana, joulukuun ensimmäisenä päivänä iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Askartelupajani sijaitsi ruokapöydän ääressä – vaikka työhuoneessani on vastaavanlainen iso pöytä, viihdyn ehdottomasti parhaiten töiden parissa olohuoneessamme!

Mitä kuva esittää? Kuvassa on palanen tämän vuoden joulukorttipajasta. Postin lakkoilun vuoksi tein jo aiemmin päätöksen, että en lähetä tänä vuonna joulukortteja ollenkaan, mutta tapanani on viedä ystäville ja tuttaville kortteja, jos tapaan heitä joulun alla. Käytän paljon korteissa ottamiani valokuvia ja kuten vasemmasta alakulmasta voit päätellä, tätä korttia näpertelin pikku-Paavon perheelle.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Ei varmaankaan tule kenellekään yllätyksenä, että joulukorttipajat ja näpertelyt ylipäätään ovat lempparipuuhaani. Hitusen kadun jo nyt päätöstäni jättää joulukortit lähettämättä, mutta toisaalta on mukavampaa askarrella kaikille vähän erilaisia kortteja ja laittaa niitä pakettien päälle. Ja parhaat askartelutarvikkeet löytyvät tietenkin Tigeristä; se on kantapaikkani mitä tulee paketointimateriaalien ja koristeiden hankintaan!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.