HUPPARIMEKOLLA JUHLIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

| Mekko saatu AARREWOMAN-brändilähettiläsyhteistyön kautta. |

Hyvää perjantaihuomenta – tänään huomen on erityisen hyvä, sillä hetken kuluttua Aarrekid julkaisee malliston, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia herkkuja!

Olen toiminut nyt vuoden ajan Aarrewomanin brändilähettiläänä ja vaatekaappini käytetyimmät tuotteet ovat tällä hetkellä ehdottomasti tältä samaiselta merkiltä. Syksyn olen miltei asunut ihanissa merinovillatunikoissa, joita olen vaihtelun vuoksi hankkinut vaatekaappiini peräti kolme kappaletta eri väreissä. Jokainen niistä on kovassa käytössä, mutta tänään julkaistavan Minerals-minimalliston ansiosta, tunikani saavat nyt kovan kilpailijan. Näissä kuvissa näkyvä Silvia-velourmekko vei nimittäin jalat alta ensimmäisellä sovituksella. Velour on materiaalina pehmeää, iso huppu kruunaa kokonaisuuden ja mitoitukseltaan mekko on täydellinen. Tällä huppumekolla voisi suunnata vaikka pikkujoulukemuihin!

Velour-tuotteiden lisäksi mallistossa esitellään ensimmäistä kertaa uusi materiaali, Refibra™-kuitua ja orgaanista puuvillaa yhdistävä trikoo! Refibra™-kuitu on valmistettu puukuidusta ja kierrätetystä puuvillasta ja mikä parasta, kuidun valmistuksessa käytetään tekstiilitehtaiden tekstiilijätteitä. Hurjan mielenkiintoinen uusi tuttavuus kyseessä siis!


| mekko |  AARREWOMAN /*saatu   | trikoot |  BIANCANEVE
| kengät |  TIMBERLAND   | korvakorut |  MONKI


Mekko herätti jo kovasti kiinnostusta Instagramini puolella, joten nyt välilehti auki ja Aarrekidin verkkokauppaan aarteiden myyntiintuloa odottelemaan. Kuvissa näkyvän huppumekon nimi on siis Silvia, ja itselläni on käytössä mekosta koko S. Olen sataprosenttisen varma siitä, että tämä mekko tulee vilahtelemaan kerran jos toisenkin asukuvissa – se tuntui heti niin minulta!

Perjantai on nyt virallisesti startattu käyntiin ja oi mikä viikonloppu edessä siintääkään. Nyt kuitenkin vielä viikon viimeisen työpäivän kimppuun. Is it just me, vai tuntuuko muistakin, että nyt eletään pimeintä marraskuuta ikinä? Aamulla töihin kävellään pimeyden halki ja illalla kotiin palataan mörköpimeydessä. Sen vuoksi nyt jos koskaan on aika ripustella koti täyteen joul..kausivaloja.


Posted in muoti and tagged by NOORA.