THE BODY SHOPIN JOULU & IHANA AARRE GIFTBAGISTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Bunny & The Carrot-lahjapakkaus saatu.

On olemassa yksi pr-tapahtuma, joka tuo kerta toisensa jälkeen joulun tullessaan. Kun astuin sisään The Body Shopin jouluiseen maailmaan Mannerheimintiellä eräänä sateisena lokakuisena perjantaiaamuna, pääsin noin sadasosasekunnissa joulufiiliksiin. Kuvat puhukoon puolestaan; kuinka näiden joulupakkausten ja huumaavien tuoksujen seassa edes voisi olla jouluilematta?

The Body Shopin joulun takana on aina myös jokin tärkeä teema ja halu auttaa. The Body Shop tekeekin yhteistyötä Plan Internationalin kanssa ja jokaisesta marras-joulukuussa tehdystä ostoksesta lahjoitetaan osuus ohjelmalle, joka edistää tyttöjen ammatillista koulutusta Indonesiassa ja Brasiliassa. Sen lisäksi, että ostat kauniin lahjapakkauksen jollekin rakkaistasi, samalla autat myös apua tarvitsevia. Tiedättekö muuten mikä The Body Shopin lahjapakkauksissa on parasta? Ne on niin kauniisti ja ympäristöstä samalla huolehtien pakattu, että lahjan voi sellaisenaan piilottaa kuusen alle. Pakkausten ulkonäöstä ei nimittäin brändiä lukuunottamatta voi uteliaskaan lahjansaaja arvata, mitä sisuksista löytyy.

Omasta giftbagistäni löytyi jotakin niin ihanaa, että haluan vinkata tästä lahjapakkauksesta myös teille lahjoja mietiskeleville. Veikkaan, että tässä olisi täydellinen joululahjaidea heille, jotka eivät niin välitä joulun klassisista tuoksuista tai pakkausten designeista. Oranssi boksi on koristeltu toki joulukoristein, mutta sisuksista löytyy setti tuotteita, jotka eivät taatusti ärsytä heitä, jotka eivät pidä jouluhössötyksestä. Porkkanainen kasvojenpuhdistustuote sekä porkkanavoide hellivät käyttäjäänsä luonnostaan kiemuraisilla ja elintarviketeollisuudelle kelpaamattomilla luomuporkkanoilla sekä aloe veralla. Tämä vegaaninen lahja sisältää myös oman all time favourite-tuotteeni, hiuspannan, joka tässä boksissa on luonnollisestikin saanut korvat koristeekseen. Oma pantani on viime vuodelta, enkä pärjäisi enää meikkejä pestessäni ilman pesukarhunkorviani. Sanoisinkin, että tähän boksiin on koottu todella timanttinen trio!

Kuten saatatte muistaa, viime vuonna addiktoiduin pahasti The Body Shopin sesonkisarjaan, joka koostui piparminttua sisältävistä tuotteista. Tänä vuonna joulu tuoksuu muun muassa päärynöiltä ja luumulta ja tällä hetkellä oma suosikkini löytyy ehdottomasti luumusarjasta. Mutta näistä lisää myöhemmin – sain nimittäin käsiini The Body Shopin joulukalenterin ja aion avata sen yhdessä teidän kanssanne, videolla!

Jos et vielä huomannut, tämä joulufani alkaa päästä jo tunnelmaan. ;)


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.