ARKIKUVA 40/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu viikon 40. tiistaina, 1. lokakuuta kellon lyödessä 16.15.

Missä kuva on otettu? Isoäitini rappukäytävässä.

Mitä kuva esittää? Olen matkalla mummolaan. Hankin Sokoksen 3+1-päiviltä erilaisia Pretty Animalz by Masque Barin kangasnaamioita. Rakastan näitä hullunkurisia eläinnaamioita ja olenkin kurkkinut peilistä niin norppana, koirana kuin hylkeenäkin. Mummuni pitää näistä myös ja vein hänelle syksyn piristykseksi yhden tiikerinaamion. Nappasin töistä päästyäni kaupasta mukaan myös värimaailmaan sopivan syksykimpun. Mummu oli luvannut laittaa pannun kuumaksi, joten toki halusin viedä mennessä myös joitain viemisiä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olen monesti ennenkin todennut blogin puolella ääneen sen, että lähellä asuva perhe on suuren suuri rikkaus. Matka töistä mummulaan kestää kävellen kymmenisen minuuttia. Ja mikä mukavinta, kun ovi aukesi mummulaan, sieltä tervehtimään kipittelivät myös äitini, siskoni ja siskontyttöni. Perhe on paras.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.