ARKIKUVA 39/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu syyskuun viimeisenä lauantaina aamupäivällä.

Missä kuva on otettu? Kuva on meidän pihapuustamme. Pienen rivitalopihamme puusto alkaa jo vaihtaa väriään syksyisemmäksi.

Mitä kuva esittää? Rakastan pihassamme olevaa vaahteraa. Puu on juuri nyt ehdottomasti kauneimmillaan, kun lehdet ovat kultaisen keltaisia ja tuona lauantaiaamuna auringonsäteet saivat lehdet hehkumaan. Puuhun kiinnitetty linnunpönttö on sen sijaan tupaantuliaislahja äidiltäni. Hän teki keväällä pöntön itse ja odotankin jo innolla, kuka siihen tulee ensi vuonna asumaan. Tampereen linnut, nyt olisi kiva torppa tarjolla!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Laitoimme yhdessä äitini kanssa pihaamme syyskuntoon Matin paiskiessa töitä maaseudulla. Säilöimme pelargoniat varastoon talvehtimaan ja hävitimme niiden kesäkukkien jämiä, jotka eivät ole monivuotisia. Suunnittelin samalla, mitä ihanaa keksisinkään pihalle talven varalle. Kanervia kenties? Ilma oli kuin syysmorsian ja siinä ulkona teetä litkiessämme tuli väkisinkin miettineeksi sitä, ovatko nuo viimeiset ulkoteet tämän vuoden puolella. Oma piha on jo pitkään ollut haaveeni ja tämä kesä osoitti todeksi sen, kuinka ihana se onkaan; kuin yksi huone lisää. Saanko sanoa ääneen, että odotan jo innolla lehtien haravointia ja lumitöiden tekemistä vai pidättekö minua aivan hupsuna?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.