REALITY-OHJELMAT, JOIHIN OLEN KOUKUSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


NEULEMEKKO AARRE /*saatu brandrep-yhteistyön kautta   HOUSUT BIANCANEVE    RANNEKORU DIY   TENNARIT NLY SHOES


Televisionkatseluintoni on kohonnut syksyn myötä sellaisiin lukemiin, että en edes muista koska viimeksi olisin kököttänyt näin paljon telsun edessä. Syytän tästä poikkeuksellisen kovaa realityohjelmakattausta, joka on saanut minut jopa aikatauluttamaan iltojani niin, että tietokonekin sulkeutuu viimeistään silloin, kun tutut tunnarit alkavat tv:ssä pauhata. Aluksi ajattelin tämän olevan hitusen huono ja huolestuttava asia, mutta koukuttumisen ansiosta olen saanut työpäiväni päätettyä vihdoin inhimillisiin aikoihin ja jopa nukkumaanmeno on rutinoitunut iltakymmenen paikkeille. Kiitos alla olevien sarjojen, olen alkanut järjestää itselleni enemmän vapaa-aikaa ja se nyt tuskin koskaan voi olla huono asia. Kertokaahan, mitkä omista suosikeistani saavat myös teidät tarttumaan kaukosäätimeen.

(1) LOVE ISLAND SUOMI : Tätä sarjaa vahtasin suurella mielenkiinnolla jo ensimmäisellä kaudella, ja innolla odotin myös kakkoskauden starttia. Myönnettävä kuitenkin on, että meinasin jo ensimmäisen viikon jälkeen luovuttaa ja unohtaa koko sarjan. Kakkoskausi ei alkanut ollenkaan niin vauhdikkaasti kuin ensimmäinen. Onneksi annoin sarjalle kuitenkin toisen mahdollisuuden ja jatkoin sinnikkäästi sen parissa. Viimeistään tämän viikon käänteet toivat juoneen aivan uutta potkua ja iltaysi on pyhitetty maanantaista lauantaihin vain ja ainoastaan tälle ohjelmalle. Suosikkini? Sofia ja Eetu ehdottomasti.

(2) BIG BROTHER : Olen ollut Big Brother-formaatin suuri ystävä aivan sen alkumetreistä asti ja olin aivan liekeissä, kun kuulin sarjan palaavan ohjelmistoon. BB 24/7 löytyi meiltä Ruutu+-käyttäjiltä automaattisesti ja sunnuntain suoria lukuunottamatta, en olekaan katsonut lainkaan illan koontilähetyksiä (..ne kun tulevat hassusti samaan aikaan Love Islandin kanssa). 24/7 sen sijaan pauhaa meillä lähinnä taustameluna ja voittajakandidaateiksi nimeän ehdottomasti Krisun tai Helmerin. Tämä on muuten ainoa realityohjelma, johon voisin itse koskaan edes kuvitella osallistuvani.

(3) ENSITREFFIT ALTTARILLA : Tämä formaatti osaa koukuttaa, vaikka monesti huomaankin menettäväni mielenkiinnon sarjaa kohtaan sen keskivaiheilla ja palaavani sen pariin vasta päätöstentekovaiheessa. Tämän kauden parit ovat kuitenkin kokonaisuudessaan niin kiinnostavia, että huomaan alkavani odottaa tiistain jaksoa heti viikon vaihtuessa uudeksi. Toivokaamme peukut pystyssä rakkautta ja onnellista loppuelämää heille kaikille!

Toistaiseksi tämä kolmikko saa minut siis säännöllisesti liimautumaan television ääreen, mutta myönnän tiiviisti seuraavani myös Maajussille Morsianta, Selviytyjiä ja Vain Elämää. Kerrankin ei tarvitse huolehtia siitäkö etteikö syksyn mörköpimeisiin iltoihin olisi viihdykettä tarjolla.

Ja nyt Selviytyjien kautta Big Brotherin häätöä kohti – mukavaa televisioiltaa! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.