KOLME TAVOITETTA SYKSYLLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TEKONAHKATAKKI ZARA   NEULE H&M   TENNARIT NLY SHOES
HOUSUT NORDIC TRICOT BY IVANA HELSINKI /*saatu


Hei tyypit, kyllä se nyt vaan on niin, että olemme siirtyneet kesästä virallisesti syksyyn. Lenkkipolkuni oli vajaan viikon aikana kuorruttunut keltaiseksi koivunlehdistä, olohuoneemme pöydällä paloi viime viikonloppuna kynttilä ja huomasin kaivavani kevyttoppatakkeja esiin, kun farkkutakki ei enää pitänytkään vilua loitolla. Syksy, nysse sitten tuli taas. Kirjataanpa tavoitteet uudelle vuodenajalle ylös!

(1) PIDÄ ITSESTÄSI HUOLTA

Tämän tavoitteen toteutuminen on jo hyvässä vauhdissa. Ongelmaksi voi muodostua se, että en saa yhtä ahkerasti revittyä itseäni lenkkipoluille tai koriskentälle kuin kesällä. Olen tehnyt hurjasti töitä liikuntainnon säilyttämiseksi ja urheilun tuoma fiilis jaksaa kyllä edelleen motivoida. Olo on ollut fyysisesti ja henkisesti virkeämpi ja huomaan jopa lihaksiston vahvistuneen. Nyt en siis kaipaa syysflunssaa katkaisemaan hyvää sporttiputkea, vaan pyrin kaikin keinoin säilyttämään liikunnan ilon ja harrastan juuri sellaista liikuntaa, mikä saa minut hyvälle tuulelle. Ja jos jonain synkkänä ja myrskyisenä iltana ei huvita liikahtaa milliäkään sohvanpohjalta minnekään, sekin on ihan ok. Projektiini kuuluu myös muutamien terveyteen liittyvien probleemien selvittäminen, ensimmäiseksi työn alle otetaan alaviisaudenhampaan poisto. Aika on jo varattu, sekin oli jo melkoinen ponnistus tällaiselle hammaslääkäripelkoiselle.

(2) LAATUAIKAA MATIN KANSSA

Tämä voi kuulostaa hieman hassulta tavoitteelta, koska monet varmaankin kuvittelevat meidän nyhjäävän kylki kyljessä illasta toiseen. Totuus on kuitenkin toinen, enkä edes muista koska viimeksi olisimme käyneet treffeillä. Saati ulkomailla yhdessä! Olemme matkustaneet vuosien varrella paljon, mutta viimeksi olemme olleet yhdessä ulkomaanreissulla vuonna 2015. Kulunut kesä täyttyi muuttopuuhista ja kesän päätyttyä jatkui arkinen aherrus töiden parissa. Kun maajussini peltohommat päättyivät, käynnistyi syksyn sesonkikausi ja olen paiskinut valokuvaushommia illasta toiseen. Myös viikonloput täyttyvät aina hurjan nopeasti erilaisilla suunnitelmilla. Nyt siis kalenteriin muutama treffipäivä lukkoon ja suunnitelma toteutukseen – aloitamme heti huomenna Sami Hedbergin keikalla!

(3) ELVYTÄ JOKIN VANHA RAKAS HARRASTUS

Kesällä pohdin moneen kertaan ääneen sitä, miksi ihmeessä lopetin rakkaan koripalloharrastukseni viideksitoista vuodeksi, vaikka sekä kroppa että mieli rakastavat sitä. Nyt kun korishommat ovat taas käynnistyneet tuloksekkaasti, tavoitteenani on elvyttää myös muita vanhoja harrastuksia henkiin. Tiesittekö, että rakastin vielä teininä sähköpianon soittamista? Tiesittekö, että olen aikoinani ommellut paljon vaatteita itselleni? Niinpä! Kaikki nuo asiat ovat jääneet unholaan muiden muka tärkeämpien juttujen tieltä. En edes muista koska viimeksi olen piirtänyt! Nyt siis ompelukone esiin ja hommiin.

Miksi odottaa uuteen vuoteen, kun lupauksia ja tavoitteita voi kirjata ylös jo nyt. Mitä sinä odotat syksyltä 2019 eniten?


Posted in muoti and tagged by NOORA.