ARKIKUVA 36/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

*PR-MATKA / Yhteistyössä: Visit Saaremaa, Visit Estonia,
Tallink Suomi & WHY NOT PR.

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lauantai-iltana 7.9.2019 kello kahdeksan aikaan illalla.

Missä kuva on otettu? Otos on räpsäisty GoSpa-hotellin huoneessa pitkän ja ohjelmantäyteisen reissupäivän jälkeen, kun olin juuri saapunut hotellille Kuressaaressa järjestetyn katupiknikin jälkeen.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on erään rakkaan pikkumimmin tuliaiset. Ostin Matille, äidille, isälle, Roosalle ja hänen miehelleen lähinnä virolaisia herkkuja tuliaisiksi, mutta porukan pienimmälle hankin torilta herttaisen mummun tekemän pupusen ja Pallopsoni-designkaupasta Reflective Zoo-merkin heijastimen. Näin matkani varrella valtavasti juuri lapsille tarkoitettuja käsitöitä ja sain kuulla, että moni pikkuinen saa Virossa lahjaksi juurikin tällaisia aarteita. Heijastimen sen sijaan saa vaikkapa siskontytön äitikin ripustaa takkiinsa, mikäli vaunuista jo tarpeeksi säihkettä syksypimeille löytyy.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Takana oli pitkä, kokemusrikas ja toimelias päivä, joten voisin kliseisesti sanoa olleeni väsynyt mutta onnellinen. Askelmittarin mukaan Saarenmaata oli tullut käveltyä ympäri 14 000 askeleen verran ja kameran muistikortille oli kertynyt hurjasti kuvia. Kovin kauaa ei untakaan siis tarvinnut odotella, jäi tosin hitusen harmittamaan, että energiaa ei enää riittänyt Spa-osastolla käymiseen. Nyt puput ovat löytäneet uuden kotinsa ja Viron matka tallentuu sydämeeni hienona muistona.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.