KOLKYTKAKS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

 

Olen aina ollut sitä mieltä, että syntymäpäiviään kannattaa juhlistaa edes hitusen. Niinpä vietin niitä tänä vuonna ostamalla itselleni secondhandina Ivana Helsingin koiratakin, ripustamalla ruokapöydän yläpuolella roikkuvaan valaisimeen serpentiiniä ja ilmapalloja ja kutsumalla sukulaisia tuon samaisen pöydän ääreen syömään kakkua.

Ja taas oli niin mukavaa, että ihan hihityttää vieläkin. Muistakaa, kakkua kannattaa syödä aina siivu, kun siihen tarjoutuu oiva tilaisuus. Onnittelukortit kertovat minun olevan nyt virallisesti 32-vuotias ja olen enemmän kuin innoissani tulevasta ikävuodestani. Saas nährä mitä se tuo tullessaan. Sillä nyt tosin on vielä turha vaivata päätään. Hyvää syntymäpäivää minulle!

Ps. Eikö olekin melko herkullisen herttainen takki?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.