ARKIKUVA 28/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä mansikanpunaisena hohtava kuva on otettu nimipäiväni iltana, torstaina 11.7.2019 klo 20.35.

Missä kuva on otettu? Uuden kotimme keittiössä juhlien jälkeen.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on unelmieni nimipäivälahja. Sain siskoni perheeltä nimipäivälahjaksi laatikollisen kotimaisia mansikoita. Tälläisen lahjatoiveen olin heittänyt ilmoille syntymäpäiviäni silmällä pitäen, mutta nuo rakkaat kiikuttivatkin vitamiineja lahjaksi jo nimpparinani. Viime vuonna mansikat jäi pakastamatta täysin, ja voi kuinka monta kertaa sitä harmittelinkaan talven aikana. Joko teillä on pakastin täynnä purnukoita talven varalle?

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Vietin tänä vuonna varmaankin elämäni parhaita nimipäiviä. Vaikka olenkin sitä mieltä, että aina kannattaa juhlia kun siihen on mahdollisuus, yllätyin jopa itsekin siitä kuinka kivat torstaikemut meillä olikaan. Perheeni, mummuni ja rakas sukulaispariskunta tuli meille nimpparikahville, söimme kakkua ja grillimestari-Masa kokkasi seurueelle makkaraa. Sain ihania tuomisia uuteen kotiin ja fiilistelin ex tempore-juhliani vielä monta päivää kemujen jälkeenkin. Saas nähdä millaiset synttärit parin viikon päästä vietetään!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.