KOHTI JUHLIA : KEVYT MEIKKIPOHJA KESÄJUHLIA VARTEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

*Laura Mercierin voide saatu/ Skincity.fi, Korvakorut saatu/ Design by Kieto.

Lauantaihuomenta, aurinkoista sellaista!

Meidän viikonloppumme starttaa kohta juhlahumulla, kun suuntaamme juhlimaan Matin tädin syntymäpäiviä. Ihanaa pitkästä aikaa pukeutua parhaimpiinsa, huomaan nimittäin olleeni muuttomoodissa nyt jo muutaman viikon ajan. Meikkipussiin en ole juurikaan kurkkinut ja ylläni on ollut päivästä toiseen Sidosteen huppari ja farkut (siinäkään asussa ei siis ole mitään vikaa, mutta asukuvien kannalta kymmenet samanlaiset kuvat olisivat voineet alkaa tylsistyttää!). Kenties tänään siis pysähdymme napsimaan asukuvatkin pitkästä aikaa, kun saan taas pukeutua talvella ystäväni häitä varten ostamaani haalariin. Olenkin tälle lookille odottanut jo lisää käyttökertoja.

Ajatus paksusta meikkikerroksesta ei kuitenkaan houkuttanut tänäänkään, vaan päätin tarttua muutaman viikon aikana suosikikseni nousseeseen Laura Mercierin Tinted Moisturizeriin, sävyttävään (ja aurinkosuojalla varustettuun!) sekä kevyesti kosteuttavaan voiteeseen. Tämä voide soveltuu täydellisesti käytettäväksi meikkivoiteen sijasta, se tuntuu hurmaavaan kevyeltä kasvoilla ja tasoittaa samalla ihon sävyä. Meikkipohja myös kestää äärimmäisen hyvin, joten uskallan huoletta valita tuotteen kasvoilleni myös tällaista päivää ajatellen, kun juhlameikin pitää kestää kasvoilla pitkään.

Kosmetologi valitsi juuri minun iholleni sopivan sävyn käyttööni Skincityn tapahtumassa, ja kevyesti päivettyneille kasvoilleni sopiikin äärimmäisen hyvin tällä hetkellä sävy 2W2 NUDE. Tiedän jo nyt, että tästä tulee luottotuotteeni. Käyttö on osoittanut nimittäin myös sen, että kevyt voide ei tuki ihohuokosia tai aiheuta herkälle iholleni reaktioita, joten uskallan laittaa sen jatkossakin tilaukseen. Ja mikä ihaninta, Skincityn tilausten mukana saa aina sen suloisen kokeshi-nuken, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Matti odottaa jo minua malttamattomana autossa, joten nyt läppäri kiinni, lahja kainaloon ja kohti juhlahumua – veikkaan, että moni muukin pääsee nauttimaan tänään kesäisestä juhlinnasta, juhlakauden sesonki taitaa olla kuumimmillaan!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.