KUUKAUDEN KIRPPISLÖYTÖ : MUUMIMUKI 90-LUVULTA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Kesäkuun kirpputorilöytö osui eteeni tismalleen oikeaan aikaan.

Kuten tiedätte, isäni muumimukikokoelma on omaani huomattavasti laajempi. Tosin, siitäkin puuttuu vielä niitä 90-luvun helmiä, joita tuntuu olevan jatkuvasti yhä vaikeampi ja vaikeampi löytää kohtuuhinnoin ja hyväkuntoisina. Siispä olinkin melko pähkinöinä, kun löysin Kirpputori Silinterin vitriinistä aarteen, jota isäni kokoelmasta ei vielä löytynyt. Ja kaiken kukkuraksi juuri hänen syntymäpäiviensä alla.

Kyseessä on vihreä muumimuki nimeltään Piirustus, ja mikäli olen käsittänyt oikein, tätä mukia valmistettiin vuodesta 1996 vuoteen 2002. Löytämäni muki on priimakuntoinen ja muutenkin mielestäni äärimmäisen hauskannäköinen kuvitukseltaan. Nämä vanhempien mukien kuvitukset viehättävät omaa silmääni muutenkin nykyisiä enemmän, mutta arvatakin saattaa, että tästä mukista ei kahvia hörpitä, vaan se laitetaan isäni kokoelmavitriiniin.

Sankarin fiiliksiä paketin avaamisesta, voi käydä kurkkaamassa eilisestä instastorystani. Oletan, että lahja oli kovin mieluinen. Vieläkö teidän kaapeistanne löytyy näitä vanhempia muumimukeja vai kuuluko astiakaappiinne vasta uudempia aarteita kuten minulla?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.