PETTÄMÄTÖN LUONNONMUKAINEN DÖDÖ?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus*Postauksessa esitellyt We Love The Planetin deodorantit saatu / WHY NOT PR.

Huh hei ja hikeä pukkaa! Vilpittömästi toivon, että lämpötilat eivät kiipeä ihan näin korkealle viikon päästä, kun kantourakkamme alkaa. Pakkasin juuri muumimukini ja jo pelkästään se teki olon niin nihkeäksi, että en edes halua kuvitella kantavani mitää painavampaa näissä hellelukemissa. Mutta nyt aasinsillalla asiasta toiseen; koen, että juuri nyt on osuva ajankohta vinkata teille dödöstä, jonka tehokkuus yllätti minut täysin. Myönnän epäilleeni 100% luonnonmukaisen deodorantin pitoa, mutta mitä vielä, tästä tuli lempparini välittömästi!

Kyse on siis orgaanisista ainesosista valmistetuista We Love The Planetin deodoranteista, joita on saatavilla sekä biohajoavassa stick-kartonkipakkauksessa että kierrätyspellistä valmistetusta rasiassa voidemaisessa muodossa. Käytin loppuun jo yhden stick-dödön, joka ihastutti niin, että seuraavaksi testiin pääsee rasiassa oleva versio. So Sensitive (Hypoallergenic) oli herkälle iholleni täydellinen valinta, mutta aivan yhtä ihastuttava on tuo mintunvihreässä kartonkirasiassa oleva Mighty Mint. Saatavilla on siis useita eri tuoksuja ja tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia tai alumiinia, vaan ne on valmistettu luomukookosöljystä, maissitärkkelyksestä ja mäkikuismaöljystä. Ja mikä parasta, tuotteet eivät tahraa vaatteita.

Jo pelkästään se, että pakkaukset ovat kierrätettäviä, on mielestäni upeaa, mutta myös sisältö on täyttä kultaa. Herkkä ihoni on kiitollinen tästä löydöstä ja näiden lämpötilojen vallitessa on pakko todeta, että tuotteet ovat joutuneet todelliseen tulikokeeseen. Ja kaiken kukkuraksi selvinneet siitä! Hävettää aivan, että epäilin näiden tehoa, mutta sainpas nokilleni, kun luonnonmukaisesta deodorantista tulikin yhtäkkiä luottokaverini.

Hikistä hellepäivää! <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.