HUHTIKUUN ASUT : VOITA LUKUTOUKAN HEMMOTTELUPAKETTI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


[1] KUMMITÄTI
[2] KUULUMISIA VIIME VIIKOLTA
[3] TERVE VAAN TALVI, HEI VAAN HUHTIKUU
[4] VIIKONLOPPU, TÄÄLTÄ TULLAAN!
[5] KULTAISELLA UNIKKONIITYLLÄ
[6] JUMISSA
[7] KIINNI KEVÄTARJESTA
[8] TALVIVAATTEET, JOITA JÄÄN KAIPAAMAAN KEVÄÄN KOITTAESSA
[9] TIIKEREITÄ PÄIVÄUNILLA

On aika jälleen kääntää kalenterinsivua eteenpäin ja todeta, että ensi kuun jälkeen on jo heinäkuu. Siispä kootkaamme kollaaseihin huhtikuun lookit, joissa hulmusivat sekä hameen että toppatakkien helmat – kuukausi, jolloin vaihdoimme vuodenajasta toiseen!

Huhtikuun alku oli blogin puolella tavanomaista hiljaisempaa aikaa, sillä parin viikon raju sairastelu vei voimat täysin, eikä tietokoneen ääressä tullut juurikaan vietettyä aikaa. Kun tauti lopulta helpotti, otin kaiken irti kevätgarderobistani ja uskaltauduin vaihtamaan takit keväisempiin versioihin. Sporttikuteet sen sijaan pysyivät kipeilyn ajan kaapissa ja pääsinpä pukeutumaan pitkästä aikaa myös lempparijuhlamekkooni.

Kerro kommentissasi, mikä huhtikuun lookeistani oli sinun lempparisi ja osallistut samalla alla näkyvän palkinnon arvontaan. Palkintoa ei ole sponsoroitu ja se sisältää ihanan Joselyn De Kwantin Creative Flow-kirjan sekä The Body Shopin Drops of Youth-tuotesarjan Sleeping Mask’in sekä Youth Cream’in. Kirjassa on vuoden kullekin päivälle pieni oma tehtävänsä/askartelunsa, joten tästä palkinnosta riittää iloa koko vuodeksi.  Palkinto arvotaan 4.5. klo 18.00. Eli jo huomenna!

Tuokohan toukokuu mukanaan lisää värejä ja printtejä asuihin – se jäänee nähtäväksi!


Posted in muoti and tagged by NOORA.