VIIKONLOPPU, TÄÄLTÄ TULLAAN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI BIKBOK  AURINKOLASIT DOLCE&GABBANA  TUNIKA AARREWOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön myötä   FARKUT MONKI
KENGÄT CELLBES /*saatu  LAUKKU BALMAIN


Aurinkoista lauantaihuomenta maailma!

Luvassa on viikonloppu pullollaan ohjelmaa ja itse asiassa se startattiin jo eilen käyntiin ihanissa tunnelmissa, kun kokkailin hieman iltapalaa sukuni typyköille, joiden kanssa pyrimme näkemään aina muutaman kuukauden välein. Näppilän likat asuvat kaikki Tampereella, mutta kiireisten mimmien aikatauluissa on välillä hieman yhteensovittelemista, jotta treffit onnistuisivat. Näkemisen eteen kannattaa kuitenkin nähdä vaivaa, sillä meillä on aina niin kovin mukavaa yhdessä. Eilen höpöttelimme pitkälle iltaan asti ja ilta päättyi siihen, että aloimme jo suunnitella seuraavaa tapaamista. Parasta!

Perjantai-ilta antoi siis hyvän startin viikonlopulle ja seuraavaksi suunnaksi otetaankin sitten Helsinki. Pieni roadtrip tulee täydelliseen väliin ja maisemanvaihdos tekee taatusti hyvää. Luvassa on synttärikemuilua ja illan päätteeksi ajelen sitten vielä Tampereelle takaisin. Sounds like a great plan!

Nauttikaahan ihanasta ilmasta ja viikonlopun rentoilusta; näissä kuvissa näkyvä asu taitanee olla tämän päivän lämpötiloihin aivan liian lämmin, joten kaivoin kaapista esiin jo hieman kesäisempää lookia. Otetaan kaikki irti kauniista viikonlopusta nyt, kun Vapun sääkartat eivät vaikutakaan paikoin kovin lupaavilta.

Kuullaan ja palataan – laittakaahan Instastoryt tänään seurantaan, jotta näette kenen tutun mimmin synttäreitä juhlitaan! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.