KEVÄTKISSA – LAUKKUKOKOELMAN TUOREIN TULOKAS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

*Laukku saatu Zadaa-yhteistyön myötä.

Olen ennenkin puhunut siitä kuinka leikkisät asusteet, etenkin kengät ja laukut, ovat se minun juttuni. Kun muuten on pukeutunut vaikkapa mustaan tai harmaaseen päästä varpaisiin asti, isot korvikset ja katseenvangitsevat veskat piristävät lookia ja tekevät siitä noorannäköisen. Sen lisäksi, että hauskat asusteet piristävät itseäni, joka kerta tulee hyvä fiilis siitä, kun vastaantulija bongaa vaikkapa Minna Parikan glitterpupukengät jaloistani ja hymyilee.

Joku saattoikin jo Instagramista huomata, että mylläsin omaa laukkukokoelmaani ja heitin Zadaan puolelle myyntiin sellaisia herkkuja, jotka ovat jääneet aivan liian vähälle käytölle. Osa laukuista löysi jo uuden kodin, mutta muutama Korsin laukku siellä vielä etsii omaa rakastavaa kotiaan. Eräs uutukainen valtasi kaapistani sen verran tilaa, että muutamasta aarteesta oli pakko luopua.

Tämä kuvissa näkyvä kevätkissa matkasi nimittäin luokseni Saksasta, kun tein Zadaan kanssa yhteistyön Instagramissa. Muistatteko vielä tämän storyn, jossa laitoin laukun tilaukseen Saksasta? Hommahan käy siis aivan yhtä näppärästi kuin Suomesta tilatessa. Toki toimitusaika on hitusen pidempi, mutta paketti saapuu Saksasta nopeasti ja kaiken kaikkiaan ostoprosessikin toimii tismalleen samalla tavalla kuin kotimaan ostoissakin. Olen huomannut, että saksalaisilta myyjiltä löytyy myynnistä aivan mielettömän upeita merkkilaukkuja hyvään hintaan, joten pitäkäähän silmät auki laukkuosastolla.

Tämä Karl Lagerfeldin upouusi kissakaunotar on kuin tehty käsivarrelleni. Minä ja kevätkisu tulemme äärimmäisen hyvin toimeen, sillä laukun sisuksiin mahtuu valtavan paljon tavaraa – toisin sanoen koko kamerakalustoni!


Posted in muoti and tagged by NOORA.