KIINNI KEVÄTARJESTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI H&M   KORVAKORUT MAMAKORU /*saatu   MEKKO AARREWOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön myötä   SUKKAHOUSUT AARREWOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön myötä   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


On siis kevät. Tai tänään oli ainakin ensimmäinen päivä, kun tuntui siltä. Olen saanut vihdoin voimani takaisin rankan flunssan jäljiltä ja tänään, kun aurinko lämmitti lempeästi poskipäitä vielä kahdeksan aikaan illallakin, onnellinen olo valtasi koko Norpan päästä varpaisiin.

Onnistuneella viikonlopullakin on osansa asiassa. Jo pelkästään perjantainen työpäivä unelmien kuvauskeikalla ja ilta rakkaan ystävän seurassa antoivat viikonlopulle täydellisen ihanan startin. Viikonloppu jatkoi eilen yhtä mahtavasti, kun näin pitkästä aikaa Iinaa ja pääsin ihastelemaan maailman rakkainta siskontyttöä oikein kunnolla. Eniten flunssassa harmitti miltei se, että en pariin viikkoon uskaltautunut ollenkaan vauvaa katsomaan, ettei katala tauti vaan tartu häneen. Nyt täti on kerännyt voimia ja aikoo vierailla vauvaperheen luona entistä ahkerammin. Vauva on niin herttainen ja ihana, että tunnen olevani maailman onnekkain täti-ihminen. Uusi tittelini on suuri kunnia.

Reippain ja latautunein mielin on mukava toivottaa uusi työviikko tervetulleeksi, joka pääsiäisen takia on jopa tavallista lyhyempi ja pieni breikki häämöttää jo nurkan takana. Toivokaamme siis kaunista kevätkeliä, terveyttä ja hyvää mieltä huhtikuuhun – kuinka sitä aina talven aikana miltei unohtaa kuinka ihanilta nämä ensimmäiset kunnon kevätpäivät tuntuvatkaan! Kamerassa on jäljellä vielä yhdet asukuvat takatalveltakin, mutta nyt päätin heittää kehiin nämä tämänpäiväiset otokset, joissa kevät hymyili jo hitusen oksilla ja Arboretumissa.

Nyt asettelen kasvoille kosteuttavan naamion häivyttämään flunssanjälkiä myös kasvoiltani ja kulautan kurkusta alas vitamiineja porkkana-appelsiinimehun muodossa. Kun Umppu vielä fixaa tiistaina tyvikasvuni kuntoon, alkaa Norppa olla valmiina kevääseen! ;)

Vaalivalvojaiset alkakoon!


Posted in muoti and tagged by NOORA.