BRUNSSILLE ZOELLAN KANSSA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Huomenta maailma! Hörppäsin juuri kulauksen kuumaa kahvia maailman söpöimmästä mukista ja olen aika varma siitä, että päivä ei voi mennä pieleen jos sen aloittaa näin ihanalla aamuhetkellä. Telkkarin aamuohjelmat pyörimään, tuorepuristettua appelsiinimehua käden ulottuvilla, pitkään metsästämäni Vallila-muki edessäni ja testissä timanttisen kovia ColourPop-herkkuja, jotka ostin meikkipussiani täydentämään. Zoellan brunssiteemainen kosmetiikkakokoelma on nimittäin heittämällä aamupalan kohokohta!

Zoe Sugg on varmaankin yksi ensimmäisistä seuraamistani vloggaajista ja mimmi on vuosien varrella julkaissut yhden jos toisenkin yhteistyömalliston. Sain siis erinomaisen syyn testata tilaamista ColourPop-verkkokaupasta Suomeen, kun Zoellan visuaalista silmääni miellyttävä mallisto julkaistiin jokunen viikko sitten; tuotteiden ulkonäön lisäksi myös sisältö vaikutti olevan kultaa Instagram-selailujeni perusteella, joten uskaltauduin laittamaan tilaukseen sekä Brunch Date-luomiväripaletin että My Day Ones-huulimeikkiseitin. Osuin tekemään tilaukseni juuri silloin, kun ColourPop tarjosi maailmanlaajuisesti ilmaiset toimituskulut, joten lopulta PayPalilla maksamalleni tilaukselle jäi hintaa alle 30 euroa.

Paketin toimitus kesti noin parisen viikkoa ja kuten muun muassa Kylie Cosmetics-tilauksenikin, myös tämä paketti jäi tulliin. Maksu oli kuitenkin helppo suorittaa saamani ohjeistuksen mukaan netissä ja paketti jatkoi nopeasti jälleen matkaansa. Selvityksen tekeminen on helppoa ja maksaminen käy näppärästi nettipankkitunnuksilla. Lisämaksuihin kannattaa siis kuitenkin varautua tilausta tehdessään. Kun paketti saapui, ColourPop oli ylläriksi ja anteeksipyynnöksi viivästyksestä (mikä viivästys, varauduin parin viikon odotusaikaan muutenkin!) laittanut pakettiin mukaan vielä extrapunan.

Mutta mitä tulee Zoellan yhteistyömalliston tuotteisiin, olin niiden laatuun äärimmäisen tyytyväinen. Huulipunan sävy ehti herättää ihastusta jo Instagramissakin ja luomiväripaletista löytyy täydelliset sävyt niin arki- kuin juhlameikkeihinkin. Pigmenttiä löytyy ja puna pysyi huulilla erinomaisesti koko aamukahvihetken ajan. Kaiken kaikkiaan tilaukseni meni siis täydellisesti nappiin.

Toimituskulut kirpaisevat toki aina ulkomailta tilattaessa, mutta aionkin jäädä kärkkymään takavasemmalle josko vastaavanlaisia ilmaisten toimituskulujen kamppiksia tulisi jatkossakin vastaan! ;) Ihanaa aamua kaikille!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.