MUUMIMUKIN PERÄSSÄ JAPANIIN?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olisinpa valinnut vuosia sitten itselleni edes hitusen helpomman keräilyharrastuksen! Rillimukin metsästäminen ja museomukin jonottaminen oli vielä kutakuinkin toteutettavissa, mutta nyt menikin vaikeaksi, kun mukin perässä olisi pitänyt lennähtää Japaniin asti. On tämä muumimukikeräilijän elämä tehty välillä vähän vaikeaksi.

Ei hätää, muumimukin vuoksi en ole bookaamassa lentolippuja Japaniin, vaan tyydyn kiltisti kohtalooni ja kokoelmaan, josta tuo helmi puuttuu. Harmillista, että muki on kaiken kukkuraksi vielä noin nätti – olisin mielelläni juonut tuosta ihan vaikka jopa aamukahvini! Jääkäämme siis odottamaan pääsyä Iltauinnille muumiperheen kanssa. Onneksi tuokin kevään aikana _Suomessa_ myyntiin tuleva muki ihastuttaa kovasti kuvituksellaan.

Mutta harmittaahan se nyt, että keräilyharrastukseni aikana myyntiin tullut muki jää ostamatta. Muita mukikeräilijöitä samalla fiiliksellä?!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.