TORSTAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


”AVA”-HAME AARRE\WOMAN /*saatu Aarre\woman brandrep-yhteistyön kautta    TAKKI H&M   POOLO LINDEX   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu   SUKKAHOUSUT MARKS & SPENCER


Torstaita kaikille! Käsittämätöntä kuinka aika kiitää. Tämä loman jälkeinen viikko on ollut niin tekemistä pullollaan ja kiireinen, että tuntuu kuin koko viikko olisi suorastaan juossut ohitseni. Viikonlopuksi ei onneksi ole juurikaan suunnitelmia. Yritän pysyä uudenvuodenlupauksessani ja rauhoittaa joka viikolle edes yhden vapaapäivän. Pakko myöntää, että en aivan täysin ole vielä päässyt tuohon tavoitteeseeni, mutta yritys on kova. Kun tekee töitä myös kotoa käsin, läppäri on niin helppo napata sohvannurkkaan kaveriksi ja kohta huomaakin käsittelevänsä kuvia tai raapustelevansa postausluonnoksia. Siksi olenkin järjestänyt kodin työpisteet nyt sellaisiksi, että ne ovat työn tekoa varten. Sohva rauhoitetaan köllöttelyyn!

Työrumbaa ja vapaapäivien järjestämistä on helpottanut hirvittävästi se, että kevät alkaa olla jo pitkällä ja kuvausvaloa riittää myös arki-iltoina. Pidän myös siitä, että asuja kuvataan reaaliaikaisesti silloin, kun ne ”oikeasti” ovat päälläni. Talvisin toisinaan on vaan pakko kuvata useammat asukuvat kerralla viikonloppuisin, kun arkena ei valo riitä kuvaamiseen. Näissä kuvissa näette tämän hetken lemppariasuni. Olen kaivannut vaatekaappiini siistejä, toimistoonkin sopivia vaatekappaleita, joten sekä AARRE\womanin hame että Lindexin musta poolo olivat todella tervetulleita lisiä vaatehuoneeseeni. Etenkin hame on ihana; korkea vyötärö, kaunis malli ja kankaaseen kudottu printti ihastuttavat kovasti.

Nyt on kuitenkin aika mussuttaa loput aamupalasta ja suunnata kohti kiireistä päivää. Työpäivän jälkeen otan suunnaksi keskustan, jossa käyn hieman palaveeraamassa tulevista yhteistyökuvioista. Sen jälkeen onkin aika kipitellä myymälään, joka kuuluu omiin Tampere-helmiini. Mukava nähdä pitkästä aikaa tuttuja blogityttöjä ja kaiken kukkuraksi viettää heidän kanssaan aikaa ihastuttavan brändin parissa. Ottakaahan siis Instagram ja etenkin storyt seurantaan – päivittelen päivän kuulumisia sinne!

Työntäyteistä ja täydellistä torstaita kaikille! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.