VIISI KOTIASIAA, JOTKA ILAHDUTTAVAT JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Moni varmasti kuvittelee kotimme olevan täynnä yksisarvisia, vaaleanpunaista ja pelkkiä muumimukeja, mutta todellisuus on melko erilainen. Rakastan toki kaikkia yllä mainitsemiani asioita, mutta kotiin kaipaan harmonista sävymaailmaa, hauskoja yksityiskohtia ja ennen kaikkea sitä meidännäköistä elämää. Ne pienet jutut tekevät kodista kodin ja halusinkin nyt esitellä teille tämän hetken viisi suosikkijuttua kotoamme.

Eteiskäytävään olen asettanut korkean, pienen baaripöydän ja -jakkaran, jossa naputtelen itse asiassa tätäkin postausta. Pöytää koristaa ruukku, jonka olen itse maalannut kultaiseksi sekä kasvi, jonka hankin juuri puoleen hintaan Granit-myymälästä. En ole viherpeukalo, mutta sinnikkäästi kerta toisensa jälkeen pyrin pitämään kasvini hengissä. Kultaista ruukkua korostaa kauniisti pieni H&M:n peili. 

Mutta kyllä sitä vaaleanpunaistakin toki löytyy! Olohuoneessamme on kultaiseksi maalaamani jakkara, jonka vieressä kököttää vaaleanpunainen lemmikkimme. Ruokimme tätä Suomalaisesta Kirjakaupasta hankkimaamme otusta taskunpohjalta löytyneillä kolikoilla.

Sain Matilta ystävänpäivälahjaksi ihanan maljakon, jonka mies oli käynyt hankkimassa Hemtexistä ja täyttänyt kukilla antaessaan sen minulle. Rakastan tuota persoonallista maljakkoa yli kaiken ja olenkin pitänyt nyt huolen siitä, että seepraa koristaa jatkuvasti tuore  kimppu leikkokukkia.

Ihastuksistani pienin on tuo herttainen Skincityltä saamani Kokeshi-nukke. Tein yhteistyön kautta ihostestin Skincityn nettisivuilla, jonka perusteella kosmetologit valitsivat juuri minulle sopivia tuotteita avuksi ihonhoitoon. Skincity lähettää asiakkailleen aina tilauksen mukana myös Kokeshi-nuken, joka tuo saajalleen onnea ja on osoitus ystävyydestä. Tällaisia persoonallisia lähetyksen lisiä arvostan kovasti ja nukke sopi meille niin hyvin, että se löysi paikkansa olohuoneen pöydältä toisen lempparijuttuni vierestä. Äiti ja isä hankkivat minulle joululahjaksi tuon vaaleanpunaisen Kastehelmi-tuikun, joka vielä puuttui kokoelmastani.

Viimeinen viisikostani on kaunis amppeli, jonka kiinnitin nyt toistaiseksi makuuhuoneen ovenkarmissa olevaan naulaan. Tämän amppelin ja kaktuksen olen saanut blogiyhteistyön myötä Tokmannilta ja se kuuluu Kotikullan valikoimaan. Käsityöihmisenä tällainen kaunokainen ihastuttaa kovasti ja väitän ja toivon, että saan tuon kaktuksen pidettyä hengissä jonkin aikaakin. 

Tällainen pienten esineiden viisikko asustaa siis juuri nyt meillä ja tekevät osaltaan kodista kodin. Jos sinun pitäisi valita yksi pieni esine mikä kodissasi on juuri nyt sinun lempparisi, mikä se olisi?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.