LEMPEÄ MEIKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Kuvissa näkyvät tuotteet saatu/ essence & WHY NOT PR Oy.

Kevätpirkko täällä vaaleanpunaisessa meikissään hei! Sain essencen kevätuutuuksia jokin aika sitten testiin ja tämän brändin tuotteet hurmaavat minut kerta toisensa jälkeen. Hinta on kohdillaan, tuotteet ovat laadukkaita, luomiväreissä on pigmenttiä, rajauskynät erinomaisia, meikkivoiteet peittäviä – tykkään, tykkään, tykkään! On niissä toki yksi negatiivinenkin puoli; tuotteet ovat niin haluttuja, että ne loppuvat myymälöiden hyllyiltä sitä mukaa, kun uutuuksia tulee myyntiin. Olen onnekkaassa asemassa kärkkymässä suosikkejani hyllyiltä, sillä työpaikkani sijaitsee Tokmannin vieressä ja kerran jos toisenkin on kahvitauko tullut kulutettua uutuuksia tutkiskellen.

Mutta palataanpa takaisin tämän kevään herkkuihin. Rakkautta on ilmassa, kukkaniityt kukoistavat ja posket hehkuvat onnea. Kun kevään motto on ”good vibes, good memories”, tuleva vuodenaika lupailee ihania hetkiä meikkipussin ääressä.

Poimin uutuuksien joukosta testiin heti ensimmäisenä essencen the dip eyelinerin, varsin kovakärkiseen rajaussiveltimen. essencen rajaustussit ja -siveltimet ovat olleet suosikkejani jo pienen ikuisuuden, eikä tämäkään uutukainen tee poikkeusta. Tarkka ja voimakas rajaus syntyi vakaalla kädellä helposti ja nopeasti. Toinen herkku löytyi hey CHEEKS, blush, bronzer & highlighter-paletin myötä, paletissa on aivan valtavan kauniita ja kuulaita poskipunasävyjä ja ihastuttavan raikas highlighter.

Sydän alkoi sykkiä toden teolla, kun uutuuksien joukosta löytyi hurmaava Good Vibes, Good Memories-luomiväripaletti. Sävymaailma on kaunis ja paletti onkin juuri sellainen, jonka valitsisin väriensä puolesta mukaani tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sävyt ovat helmiäisen hohtavia, helposti häivytettäviä ja kaiken kaikkiaan monikäyttöisiä. Jos metsästät käsiisi tänä keväänä yhden uutuuspaletin, minun suositukseni menee tuolle kaunokaiselle.

essencen kevät on juuri niin suloinen kuin kevät parhaimmillaan on – ja minut tullaan taatusti näkemään toistekin tässä meikissä!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.