MARIA & MÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


HOUSUT AARRE MARIA-PANTS /*saatu   NEULE SECONDHAND   PIPO MAKIA
TAKKI H&M   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Valo, olen kaivannut sinua, tervetuloa takaisin! Kuulostaa niin kovin kliseiseltä, mutta meille asuja kuvaaville bloggaajille kevään merkki on monesti se, kun vielä toimistossa vietetyn työpäivän jälkeen voi kuvailla ulkona päivän asuja talteen. Vielä kuukausi sitten ei tullut kuuloonkaan, että neljän jälkeen saisi ulkona asuja tallennettua muistikortille, joten riemua riitti, kun eilen suuntasimme Umpun kanssa kuvaamaan työpäiväni jälkeen. Olen tehnyt töitä jokaisena talven viikonloppuna, sillä arkisin olen harvemmin kameran kanssa valoisaan aikaan liikenteessä, joten valo, olen todellakin siis kaivannut sinua. Pitkä ja pimeä talvi alkaa olla voiton puolella.

Siinä missä toivotan onnellisena valon tervetulleeksi helmikuuhuni, samalla yhtä lämpimän tervetulotoivotuksen vaatekaappiini saivat nuo AARRE\womanin pellavaiset Maria-housut. Toimin AARRE\womanin brandrepinä kevään ajan ja  olen innoissani päästessäni tutustumaan yhteen lempibrändeistäni nyt entistä paremmin. Yhteistyön tiimoilta saan valita itselleni heidän tuotteitaan, joita varmasti tullaan asukuvienkin puolella näkemään. Ja yhteistyön kunniaksi sain toteuttaa teillekin aivan ihanan arvonnan Instagramin puolellajoko kävit heittämässä arpalipun mukaan arvontaan? Enpä olisi ikinä uskonut sanovani tätä ääneen, mutta nyt jalassa on pari sukkahousuja, joita on TODELLA mukava käyttää!

Maria-housut ihastuttivat teitäkin Instagramin puolella, ja en voi olla hehkuttamatta näitä täälläkin. Pellava on materiaalina yksi mukavimmista, ja näissä korkeavyötäröisissä housuissa voisi suunnata niin toimistoon kuin juhliinkin. Vyöyksityiskohta on kaunis ja lahkeet juuri sopivan mittaiset. Omistan monia lyhyehköjä puseroita, joita käytän harvoin (koska en juurikaan omista niiden pariksi käyviä korkeita housuja), mutta näiden housujen kaverina ne ovat täydelliset. Kunhan kesä koittaa, pellavahousujen pariksi ei tarvita kuin t-paita ja lenkkarit!

Näiden vuoden 2019 aurinkoisimpien asukuvien myötä toivotan kaikille timanttisen täydellistä tiistaita. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.