ARKIKUVA 6/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu eräänä kiireisenä torstaipäivänä, tarkemmin sanottuna 7. helmikuuta kellon lähestyessä puolta seitsemää.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Ratinan Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevassa MOW’ssa, jonka avajaisia olin kuvaamassa. Siinä muuten vasta aivan mieletön konsepti – voit vuokrata itsellesi työpöydän tai vaikkapa oman työhuoneen keskustasta ja voin kertoa, että näissä inspiroivissa huoneissa työnteko maistuu varmasti!

Mitä kuva esittää? Kuvassa olen minä ja hyvä ystäväni Karoliina, joka oli juhlissa mukana vieraana. Itse olin juuri saanut valokuvaushommat purkkiin kun @herrakarjula ehdotti vielä, että ottaisi meistä yhteiskuvan. Ja hyvä, että otti – harvoin olemme molemmat samassa kuvassa ja tästä tulikin kivoin kuva mikä meistä koskaan on yhdessä otettu!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten naamasta näkyy, hymyilytti maireasti. Päivän toinen kuvauskeikka oli juuri hoidettu kunnialla loppuun ja takana oli työpäivä, josta vielä jokin aika sitten saatoin vain unelmoida. Olen aika fiiliksissä siitä, että valokuvaushommia on nyt niin paljon! Toki Karon seurakin saa hymyilemään. ;)<3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.