ALEKORIN MONSIEUR BIG JA MEGARIPSET

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Nice to meet you Monsieur Big! Luin jo jokin aikaa sitten ylistäviä arvosteluja Lancomen Monsieur Big-ripsiväristä, mutta en uskaltanut sijoittaa tuolloin useampaa kymmentä euroa mascaraan, joka ei välttämättä soveltuisi herkkäsilmäiselle laisinkaan. Unohdin jo koko ripsivärin, kunnes sitten astelin Sokos Emotioniin ja aloin käydä läpi lahjapakkauksia, jotka olivat näin joulun jäljiltä alennusmyynnissä. Yksi parhaista aleprosenteista onkin monesti joulun jälkeen juurikin erilaisissa lahjapakkauksissa! Ne kannattaa ehdottomasti käydä läpi jos metsästää tiettyä tuotetta tai haluaa edullisemmin löytää uusia tuttavuuksia; Matti löysi esimerkiksi Emotionista lempparituoksunsa 35 euron hintaan ja lahjapakkauksessa oli tuoksun lisäksi jopa kaksi erilaista suihkugeeliä. Paketin normihinta oli ollut 80 euroa, joten sanoisin, että melkoinen löytö.

Mutta takaisin Monsieur Bigiin. Emotionista löysin nimittäin lahjapakkauksen, joka sisälsi sekä Lancomen mattahuulipunan että ripsivärin, joka kiinnosti kovasti. Boksiin oli lyöty 15 euron hintalappu, joten kiikutin sen välittömästi kassalle. Hyvä ostos, kuten kuvista näkyy, löysin ripsivärin, jolla taikoo megaripset yhdellä kerroksella ja ”kaupan päälle” sain vielä hurmaavan mattahuulipunan.

Monsieur Big on nimensä veroinen tyyppi. Harja toimii omaan makuuni erinomaisesti ja ripsiväriä ei tarvitse kuin yhden kerroksen näyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Mielenkiinnolla aion testata myös kuinka värin kerrostaminen onnistuu. Veikkaan, että megamegaripsetkin on helppo taikoa silmämeikkiin tämän mascaran avulla. Lahjapakkauksessa ollut Mr. Big on vedenkestävää, mutta ymmärtääkseni samainen ripsari löytyy myös vesipestävänä versiona. Kymmenen pistettä myös huulipunalle, jota en välttämättä olisi osannut ostaa ex tempore-meiningillä.

Oletteko te tehneet hyviä löytöjä vuodenvaihteen kosmetiikka-aleista? 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.