MAAILMAN KAUNEIN LATVATÄHTI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Viime joulu oli aikuiselämäni jouluista ensimmäinen, kun raahasin (..kirjaimellisesti) kuusen olohuoneeseemme. Olin kuvitellut aina, että aito kuusi saisi Epun luulemaan, että kyseessä olisi sille joululahjaksi hankittu sisävessa, mutta olin todella väärässä asian suhteen. Eppu ei olisi voinut olla vähempää kiinnostunut kuusesta. Se kuusi jäikin sitten lopulta Epun ensimmäiseksi ja viimeiseksi joulukuuseksi. Tänä vuonna ripustelen tennispallon näköisiä joulukoristeita kuusen oksille ilman, että joku tuijottelee touhujani tarkkaavaisesti sohvannurkasta odottaen, jos joku palloista olisikin sen uusi lelu.

Yksi tärkeä asia kuusestani jäi kuitenkin viime vuonna puuttumaan. Lähdin vain paria päivää ennen aattoa metsästämään kuuseeni kaunista latvatähteä, mutta täydellistä versiota ei löytynyt mistään. Päädyin lopulta Stockmannilta hankittuun ihanaan paperikukkaseen, ja päätin etsiä myöhemmin tähden latvaan. Koska suunnitelmanani on kantaa kuusi sisälle jo tulevana viikonloppuna, täydellinen tähti osui silmieni eteen juuri osuvaan aikaan.

Piipahdin eilen nopeasti Hämeenkadun Indiskassa ja löysin joulukoristeiden joukosta tähden, joka on omasta mielestäni maailman kaunein. Säihkyvin timantein koristeltu latvatähti tulee näyttämään upealta kuusen latvassa. Tähden metallikehikko sopii sävyltään kaiken kukkuraksi täydellisesti viime vuonna hankkimiini kultaisiin koristeisiin. Hyvää kannatti siis odottaa. Enää puuttuu vain kuusi.

Joko joku muu innokas joulunodottaja on suunnitellut tuovansa kuusen tupaan jo viikonlopun aikana?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.