TÄHTIPÖLYLLÄ KORISTELTU MEKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


HUIVI TOKMANNI   NEULETAKKI AARREKID /*saatu   SUKKAHOUSUT MARKS & SPENCER
MEKKO AARREKID /*saatu  KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Kroppani muistuttaa tasaisin väliajoin siitä, milloin on pakko vähän hiljentää tahtia. Kiireisen syksyn jälkeen suurin osa isoista projekteistani oli viimein viime viikolla takana päin ja kaikki suurimmat stressimöykyt oli saatu varistettua pois harteilta. Päätin ottaa hieman rauhallisemmin ja nauttia vapaailloista. Nautiskelin ja unohdin hetkeksi työt, otin vähän iisimmin. Tämän huomasi selvästi myös kroppani, joka päätti, että hidastetaanpa tahtia oikein kunnolla, ja heitetään kehiin sitkeä syysflunssa. Koko viikonloppu kului sängynpohjalla kipeillen, eikä tauti vaikuta vieläkään hellittävän. Kurkkukivusta on tosin siirrytty räkätaudin puolelle, joten vaihtelua sairastamiseen on sentään saatu. Toiset kertovat taudin kiusanneen heitä useita viikkoja, itse olisin jo valmis heittämään pöpöille hyvästit.

Flunssani ei nimittäin selvästikään tiennyt, että rauhallista viikkoa seuraa yksi vuoden kiireisimmistä viikoista. Inhoan perua menojani ja siirtää sovittuja tapaamisia, mutta toisaalta mieluummin hoidan itseni kerralla kuntoon ja lepään silloin, kun muuta ei voi. Tosin tämä jos mikä taitaa olla sitä flunssapoissaolojen kulta-aikaa. Hetken jo luulin, että koko syksy kuluu meillä ilman flunssailua, mutta jostain se lopulta saapui matkaani sotkemaan suunnitelmia. Pieniä murheitahan nämä, mutta kukapa sitä nyt flunssaisena tykkää montaa päivää viilettää ympäriinsä.

Koska nokkani on tällä hetkellä punainen kuin Petteri Punakuonolla konsanaan ja päällä on kotiasuista se kaikista kulunein ja lämpimin, siirretään ajatukset hetkeksi reilun viikon taakse ja aamuun, jolloin aurinko vielä lämmitti hetken ja kuura rouskui jalkojen alla kuin rapiseva paperi. Ylläni oli tähtipölyllä koristeltu mekko ja mieli oli tyyni. Talvinen tunnelma viritti mielen jouluun.

Tervehtymisiä kaikille flunssapotilaille ja malttia toipumiseen – jouluinen soittolista Spotifysta soimaan, lämmin glögikuppi kouraan ja peiton alle! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.