KOSMETIIKKAJOULUKALENTERINI (+KUUDEN LUUKUN UNBOXING!)

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

VAROITUS: Postauksessa avaan omien kosmetiikkajoulukalentereideni luukkuja. Joten jos et vielä ole ehtinyt avata kuutta ensimmäistä luukkua Yves Rocherin, The Body Shopin tai Dermosilin kalenterista, nyt äkkiä selain kiinni etteivät yllätykset paljastu! Tai jos uteliaisuus voittaa, anna mennä vaan.

*The Body Shopin kalenteri saatu pr-lahjana/ WHY NOT PR Oy.

Tänään joulukalenterista aukesi jo seitsemäs luukku, vaikka juurihan vasta jännityksellä odotimme, mitä ensimmäisten luukkujen takaa paljastuu. Joulukuu kiitää hurjaa vauhtia eteenpäin. Tänä vuonna olen saanut nauttia peräti kolmen eri kosmetiikkajoulukalenterin herkuista aamuisin. En ole ehtinyt edes kaivata suklaakalenteria näiden rinnalle! Eilen availlessani kuudensia luukkuja, päätin samalla esitellä kalentereiden saalista myös teille. Kenties tämä vertailu antaa ensi vuodeksi ohjenuoraa sille, mikä kalentereista kannattaa kiikuttaa kaupasta kotiin. Millaisia yllätyksiä The Body Shopin (n.139€), Dermosilin (n.40€) ja Yves Rocherin (n.70€) joulukalenterit ovatkaan kätkeneet sisuksiinsa!

Jos valitsisin joulukalenteria itselleni ulkonäön perusteella, päätyisin takuuvarmasti The Body Shopin kalenteriin. Tänä vuonna joulukalentereita on ollut saatavilla kolmessa eri koossa ja näin ollen myös kolmessa eri hintaluokassa. Kunkin kalenterin kuvitus on ollut hurmaavin ikinä ja pakkaukseen on selvästi panostettu tänä vuonna kovasti. Jokaisesta boksista on löytynyt tuotteen lisäksi myös ihastuttava vinkki, jotka ovat käsitelleet niin luonnon kuin joulukalenterin avaajankin hyvinvointia. Boksien taakse on sen sijaan piirretty ihania eläinhahmoja, ja uskaltaisinkin veikata, että lopulta kuvista muodostuu kalenteriin eläinaiheinen palapeli. Pakkaukselle ja ulkoasulle kymmenen pistettä!

Sisältö sen sijaan on odottanut kaikki odotukseni. Eritoten olen ilahtunut kausisarjan tuotteista, joita olen bloginkin puolella hehkuttanut jo aiemmin. Vaahtokarkeilta, vaniljalta ja joulumarjoilta tuoksuvat tuotteet ihastuttavat kerta toisensa jälkeen! Tuotekoot ovat yllättäneet, sillä osa joulukalenterin tuotteista on ollut täysikokoisia ja loput erittäin hyvänkokoisia näytteitä. Lumottu metsä on ehtinyt täyttää jo toiveitakin; äitini sattui olemaan paikalla, kun availin eilen luukkua nro 6 ja tokaisi ääneen, että löytyisipä sieltä silmänrajauskynä – noh, arvatakin saattaa, että äiti matkasi kotiin upouuden kajalin kera! Plussaa myös kalenterin tukevasta rakenteesta, tämä kalenteri on näppärä uusiokäyttää.

Herkkäihoisena olen löytänyt monia luottotuotteita Dermosilin valikoimasta. Kun työpaikallani tehtiin yhteistilausta Dermosililta, katseeni kiinnittyikin välittömästi brändin joulukalenteriin, jonka laitoin tilaukseen – tätä kautta tutustuisin näppärästi sellaisiin tuotteisiin, joita ei välttämättä sokkona tulisi tilattua kuvastosta!

Ulkoasultaan kalenteri on kaunis. Kultavalkoinen kalenteri on itsessään kuin kaunis joulukoriste, miinusta on annettava tosin heti siitä, että varsinkin pienimpiä tuotteita on vaikea saada kalenterista ulos rikkomatta sitä. Kuuteen luukkuun on mahtunut varsin paljon näytekokoja ja ainoastaan vaniljantuoksuinen huulivoide ja rajauskynä ovat ilahduttaneet täysikokoisuudellaan. Pienen pienet pinsetit osoittautuivat kuitenkin heti käteviksi! Riemunkiljahduksia sai aikaa myös merkin Classic Foot Cream; jalkavoiteeni oli juuri edellisenä iltana  päässyt loppumaan. Dermosilin kalenteri oli hinnaltaan joukon edullisin, joten osuin aavisteluissani oikeaan; kalenteri on ikään kuin erinomainen tutustumisretki brändin tuotteisiin.

Yves Rocherin kalenteri ilahdutti ulkomuodollaan heti. Tuotteet on pakattu kukin omaan kangaspussukkaansa ja kalenteri onkin helppo ottaa uudellenkäyttöön tulevana jouluna. Pussukoihin voi piilottaa isojakin ylläreitä! Joulukalenteri toimii siis kauniina joulukoristeena. Mukana on pyykkipojat ja narua, johon pussukat voi kiinnittää; itse asettelin kalenterin ovenkarmia kiertämään.

Mitä sitten tulee tuotteisiin, on tämä kalenteri ollut suurin positiivinen yllättäjä. Tosin en oikein edes tiennyt mitä odottaa. Tuotteet ovat ensinnäkin valtavia. Eritoten joukossa on paljon kausituotteita ja ihastuin välittömästi jo ensimmäisistä luukuista paljastuneisiin jouluisiin herkkuihin. Yves Rocherin tuotteista on jo pelkästään kuuden päivän aikana muodostunut melkoinen kasa. Ensimmäisten testailujen perusteella tuoksumaailma viehättää omaa nenääni ja poweriakin näistä tuotteista löytyy; kynsiöljy pisti heti kynsinauhat ojennukseen!

On sanomattakin selvää, että yksi ihminen ei ehdi tällaista kasaa kosmetiikkaa ja kauneustuotteita hetkessä käyttää. Olenkin päättänyt kerätä tuotteista yhteen paketteja myös Joulupuu-keräykseen ja etenkin täysikokoisista tuotteista saa yhdistettynä muihin pieniin tuotteisiin aivan ihania joululahjoja ystäville. Tiedän jo myös sen, että The Body Shopin tuotteista valtaosa tulee jäämään käyttöön ja arvelisin jatkossa kiinnittäväni huomiota enemmän Yves Rocherin valikoimaan. Dermosilin kalenteri tuo sen sijaan taatusti uusia tuotetuttavuuksia elämääni kalenterin edetessä.

Mutta minkä kalenterin tämän unboxing-seikkailun perusteella valitsisin itselleni ensi vuonna?

Vastausta ei tarvitse kauaa miettiä. The Body Shopin kalenteri on timanttinen niin sisältä kuin ulkoakin. Oletko sinä ollut tyytyväinen kalenterivalintaasi tänä vuonna?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.