KUN ENSILUMI TULI (JA MENI)

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Näitä kuvia ottaessamme maahan leijailevat lumihiutaleet saattoi laskea  yhden käden sormilla. Maa oli keltaisena havuneulasista ja ilmassa oli vasta hiipivän talven tuoksua. Ensilumi satoi maahan eilen täällä Tampereella. Olin juuri syönyt kotosalla kulhollisen tekemääni lämmintä nakkikeittoa, kun maahan alkoikin hipsiä ikkunan takana valtavia lumihiutaleita. Laiskotti kovasti, mutta ensilumesta oli suorastaan pakko lähteä nauttimaan ulos. Olin yksin kotosalla ja tein jotakin todella poikkeuksellista; vedin kengät jalkaani ja lähdin kävelylle. Olen laiska lenkkeilemään yksinäni, mutta eilen en voinut luottaa siihen, että lumipeite pysyisi maassa seuraavaan päivään asti. Talvi tuntui talvelta, kun hipsin varovaisin askelin pitkin lähitienoota ja nautiskelin ensilumen fiiliksestä. Voi kunpa samanlainen maisema hellisi meitä joulunakin.

Tänä aamuna herättiinkin sitten vesisateen kolkutellessa ikkunanpieliä, ja ensilumi oli enää muisto vain. Tuo kaunis lumivaippa oli muuttunut lotiseviksi loskakasoiksi ja kenenkään ei tullut enää mieleenkään tehdä lumienkeleitä työmatkan varrella. Pikkusiskoni totesi tänään, että ei ollut viitsinyt lannistaa minua eilen hehkutellessani whatsappissa lumen tuloa. Hän oli jo siinä vaiheessa tsekannut loppuviikon säätiedotuksen. Toisin kuin eräät.

Voi sentään, onkohan minusta tulossa talvi-ihminen, kun lumeton maisema alkoikin niin harmittaa.


TAKKI MOOMIN X MAKIA /*saatu     NEULE H&M
FARKUT  H&M     KENGÄT NLY SHOES


Seuraavaa lumisadetta odotellessa siis. Olen elänyt koko viikon joulukuplassa ja samaa rataa aion jatkaakin jouluun asti. Joulu on niin nopeasti ohitse, että pian huomaammekin tekevämme jo uuden vuoden lupauksia. Nautitaan siis jokaisesta glögikulauksesta ja kalenteriluukun avaamisesta!

Minä uppoudun jouluilun tunnelmaan myös tänä iltana. Tekeillä on 101 joululahjaideaa tyttöystävälle-postaus, joka toimii ikään kuin jatko-osana muutama vuosi sitten kirjoittamalleni listaukselle. Viimeistelen postauksen tänään (..jota olen muuten kirjoittanut kahden viikon ajan! :D) ja huomenna näette millaisia idiksiä ainonystyräni ovat tuottaneet paperille tällä kertaa.

..ja seuraavan kerran, kun edes suunnittelen tällaista listausta tekeväni, laittakaa kapuloita rattaisiin. Aina aloittaessaan sitä kuvittelee, että 100 lahjaideaa keksii tuosta noin vaan, mutta tällä kertaa jo kohdassa nro 22 alkoi ideat loppua..


Posted in muoti and tagged by NOORA.