MÖRKÖPIMEÄN MARRASKUUN MIETTEITÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI KAPPAHL /*saatu   FARKUT H&M   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Kalenteri kääntyy huomenna joulukuun, lempikuukauteni, puolelle. Olen jouluihminen päästä varpaisiin ja jo marraskuun mörköpimeydessä alan haaveilla glögihetkistä Joulutorilla, ripustelen kausi(=joulu)valoja sinne, tänne ja tuonne ja yritän tehdä pieniä hyviä tekoja joulu mielessäni. Olen juuri se ihminen, joka rämpii mielellään läpi synkän syksyn, kun tietää joulun olevan jo aivan nurkan takana. Olen meidän perheemme kovin jouluttaja, ja välillä ihan turhaudun siitä, kun muut eivät jaksa alkaa vielä joulukuun alussa leipoa pipareita ja fiilistellä Jouluradiota. Tosin kuulin huhua, että joulu, jonka vietin New Yorkissa olikin perheelleni omituinen, kun the jouluhehkuttaja ei ollutkaan paikalla. Hah, siinäs näitte!

Mutta ennen kuin avaamme kalenterin ensimmäisen luukun, päätin koota yhteen marraskuun parhaat. Mörköpimeä marraskuu oli lopulta ihan ok. Ainakin 4/5.

(1) Parhaiten mieleeni marraskuusta jäivät Matin syntymäpäivät ja syntymäpäiväyllätys, joka meni aivan nappiin! Pähkäilin pitkään Matin lahjan kimpussa, mutta lopulta aineeton lahja oli täydellinen valinta. Viime viikonloppu oli rennoin pitkiin aikoihin. Mies pyysi lahjaksi hyvät yöunet ja hyvää ruokaa – molemmat toiveet toteutuivat!

(2)  Kuukauden mukavin Tampere-hetki koettiin Kässämessuilla, jonne suuntasin elämäni miesten kanssa. Edelleen ihmettelen sitä, kuinka he suostuivat messuille seurakseni lähtemään.

(3) Marraskuussa ostin yhden elämäni hienoimmista huppareista ja samaan syssyyn tein elämäni parhaan secondhand-hankinnan.

(4) Marraskuussa oli ilo olla mukana Sidosteen tiimissä Tappara-Ilves-hyväntekeväisyysmatsissa. Vedimme sukat jalkaan, fiilistelimme legendaarisia mansekiekkoilijoita jäällä ja teimme samalla hyviä tekoja.

Ei siis ollenkaan hassumpi marraskuu. Voidaanko silti sopia, että huomenna se virallisesti alkaa – JOULU! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.