SYNTTÄRIPOIKANI MUN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


PIPO KIVAT /*saatu  KAULURI KIVAT /*saatu   TAKKI ONLY&SONS
FARKUT DRESSMANN  PAITA SIDOSTE


En voi sille mitään, mutta olen luonteeltani vähän sellainen synttärivelmuilija. Rakastan syntymäpäivien juhlimista, sekä omieni että toisten, ja ne ovat täydellisiä päiviä yllättää ja muistaa rakkaitaan. Ei voi siis sanoa, että Matti olisi ollut mitenkään yllättynyt siitä, että aloin härnätä häntä tulevasta juhlapäivästä jo alkuviikosta. Itse asiassa hän ehti jo viime viikolla kysäistä, että eikö tänä vuonna merkkipäivää juhlita mitenkään, kun en ole jo alkanut hänelle asiasta heitellä hienovaraisia vihjeitä. Tyyppi tuntee minut niin hyvin!

Vaikka vuosia sitten olenkin kirjannut 101 lahjavinkkiä miehelle jopa blogiani varten ylös, on pakko myöntää, että tänä vuonna olin lahjaideointini kanssa hetken aikaa aivan hukassa. Matti toivoi lahjaksi vain kunnon yöunia ja hyvää ruokaa, joten toiveet olivat hyvin maltilliset, mutta toteutus hakikin sitten paikkaansa jonkin aikaa. Koska lauantainen synttäripäivä kuluu miehellä itsellään pelien parissa, päätin ajoittaa synttärijuhlinnat alkamaan jo hieman aikaisemmin..

Niinpä ohjeistin miestä pakkaamaan perjantaiaamuna töihin lähtiessään mukaan myös kamppeet, joilla pärjäisi yhden yön reissun ja kerroin, että treffaamme perjantai-iltapäivänä kaupungissa. Bookkasin meille huoneen Hotelli Tammerista ja varasin pöydän illallista varten Ravintola Tampellasta. Kaikki tämä tuli Matille yllärinä ja eilen, kun hän vihdoin sai kuulla mistä on kyse, ei riemulla ollut rajoja. Masa on historiasta todella kiinnostunut ja hänen haaveenaan oli jo pitkään ollut yöpyä tässä legendaarisessa tamperelaisessa maamerkissä, jossa aikanaan majoittuivat niin Kekkonen kuin Mannerheimkin.

Hyvää huomenta siis täältä sviitistä, joka on saanut nimensä samaisessa huoneessa yöpyneen Juri Gagarinin mukaan – seuraavaksi sankaripoika saa aloittaa elämänsä 32-vuotiaana hotelliaamiaisen parissa! Tällainen elämyslahja tällä kertaa!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.