ARVONTA: VOITA ESSENCE-JOULUKALENTERI!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Joulu on taas! Tai jos ei vielä halua (kukapa ei haluaisi?!) puhua joulusta, todettakoon, että ainakin joulukuu on pian täällä. Se tarkoittaa puolestaan sitä, että on aika yllättyä aamu toisensa jälkeen joulukalentereista ilmestyvistä ylläreistä – ja mikäli oma kalenteri on vielä hankkimatta, on tässä tilaisuutesi!

essencen joulukalenterit olivat viime joulun alla haluttua tavaraa ja itsekin metsästin kalenteria tuolloin kissojen ja koirien kera. Tänä vuonna olin sen sijaan ajoissa liikenteessä ja kalenterin osuessa kohdalleni, päätin ostaa niitä välittömästi kaksi. Toisen itselleni, toisen teille. Te jos ketkä ansaitsette hemmottelua näin joulun alla ja samalla juhlistamme ihanaa uutta blogikotiani, jossa olen viihtynyt blogini kera äärimmäisen hyvin. Tämä on siis pienen pieni kiitos teille siitä, että olette muuttaneet mukanani kodista toiseen ja ilahdutatte minua päivä toisensa jälkeen sydäntä lämmittävillä kommenteillanne.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille! <3

Mutta höpinät sikseen; jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin 22.11.2018 klo 18 mennessä ja osallistut essencen joulukalenterin arvontaan (*kalenteri ei ole sponsoroitu)! Lohdutuspalkintoina arvon bonuksena kahdelle onnekkaalle myös ylläripussukat, jotka sisältävät essencen kosmetiikkaa. Joulukalenteri on siis tuo iso kuvissa näkyvä boksi, josta avautuu yksi kerrallaan 24 jouluista essence-ylläriä kukin omaan boksiinsa piilotettuina (kuvissa näkyvät irralliset meikit eivät kuulu palkintoon).

Tämän joulukalenterin kera joulun odottaminen on taatusti entistä jännittävämpää!

Meeeeerrry Chrrristm.. Okei, okei, okei. Liikaa jouluhössötystä? Yritän malttaa vielä mieleni.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.