HETKESSÄ VAALEANPUNAISESTA MUSTAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kirjoitin tuon sitaateissa olevan tekstin eilen, kun olo oli aurinkoinen ja lokakuu näytti parastaan, kun auringonsäteet saivat maassa olevan kuuraisen kuorrutteen sädehtimään. Kun olin saanut tekstin kirjoitettua ja koneen suljettua, sain tiedon, että kaverini oli menehtynyt äkillisesti. Yhtäkkiä mieli muuttui vaaleanpunaisesta mustaksi. Saimme muistutuksen siitä, että elämä voi nopeastikin muuttaa suuntaansa ja yllättää. Jokaisesta onnellisesta hetkestä ja olosta saa ja pitää nauttia.

”Vaaleanpunainen lokakuu alkaa tulla päätökseensä. Lokakuu oli lempeä ja lämmin, värikäs ja vallaton, työntäyteinen ja omalla tavallaan unohtumaton. Tapahtui paljon ihania asioita niin kotona kuin työelämässäkin, tämä oli kenties jopa yksi elämäni parhaista lokakuista. Nämä kuvat on otettu lokakuun alussa, kun karvavuorisessa takissa oli aivan liian lämmin ja olin juuri saapumassa kotiin ihanalta kuvauskeikalta. Vaaleanpunaisessa takissa hymyilytti vaikka silmäpusseista päätellen hieman väsyttikin.

Leppoisa lokakuu, olitpa sinä hurmaava. Jopa mukanasi tuoma ensilumi vain lämmitti tänä vuonna mieltä sen sijaan, että ajatus lähestyvästä talvesta olisi jo valmiiksi viluttanut.


TAKKI MONKI    HUPPARI PUMA    FARKUT ZARA    KENGÄT TIMBERLAND


Lokakuu, olit täynnä uusia seikkailuja, uusia tuttavuuksia, elämyksiä ja kokemuksia. Pitkiä päiväunia ja hyviä muutoksia. Uskallankohan edes ääneen toivoa, että olisipa marraskuu edes hitusen kaltaisesi.

Ja hei, vaikka lokakuu kääntyykin pian marraskuuksi, ehdit vallan mainiosti käydä hankkimassa vielä itsellesi lokakuun tärkeimmän asusteen. Tuon tuossa, joka on neulalla kiinni takkini taskunsuussa. Onhan sinulla jo sellainen?”

Ja niin lokakuu päättyykin kyyneliin.


Posted in muoti and tagged by NOORA.